Vragen? +31(0)513-724641 of info@bedrijfskledingonline.nl | Klantenservice maandag t/m vrijdag 10:00-17:00

Dassy Werkbroek

Een Dassy werkbroek staat bekend om de goede prijs/kwaltieit verhouding. De broeken van Dassy zijn er voor elk budget en vakgebied. Binnen het assortiment zijn er drie collecties. Namelijk de Classic, DNA en D-FX collectie. Elke collectie heeft andere kenmerken en eigenschappen waarbij de D-FX de meest ‘hippe’ collectie werkbroeken heeft. Ook heeft Dassy Reflecterende, Brandvertragende en Multinorm werkbroeken in vele varianten. De Reflecterende kleding van Dassy is er in maar liefst vijf verschillende kleurcombinaties wat uniek is. In de eigen fabriek zorgt men voor de hoogst haalbare kwaliteit binnen een prijs budget onder gecertificeerde omstandigheden.

Een Dassy Werkbroek kunt u online bestellen met snelle levering. Vragen of meer informatie? 0513-820111 of info@bedrijfskledingonline.nl

Dassy Werkbroeken


Het succes van de Dassy Werkbroeken is begonnen met de Classic werkkleding collectie. Bekende modellen Classic werkbroeken zijn de Miami en Oxford of de werkbroeken in twee kleuren Boston en Seattle. in 2014 is men gekomen met een vernieuwende DNA lijn. Als antwoord op de nieuwste trends en wensen voor de pasvorm is in 2016 de D-FX collectie gelanceerd. De Dassy werkbroek Spectrum en Magnetic hebben een moderne pasvorm, is versterkt met de allernieuwste Cordura® en heeft meganiche stretch stof die is voorzien van een waterafstotende coating voor een ultiem comfort.


Dassy Werkbroek Kopen


Bij het kopen van een nieuwe werkbroek zijn de werkomstandigheden en het vakgebied van belang. Tussen werkbroeken voor verschillende vakgebieden kunnen veel verschillen hebben. Zoals bijvoorbeeld bij slijp werkzaamheden zal een brandvertragende werkboek noodzakelijk zijn. 

Handig bij het kiezen van de juiste maat Dassy werkbroek is dat deze is uitgevoerd met een zoom van 7 cm, een Standaard lengte kunt u eenvoudig langer maken door deze zoom uit te rollen. Naast de standaard lengte zijn is er ook een korte en een lange uitvoering. De lange uitvoering is 7 cm langer ‘Plus’ nog een zoom van 7 cm en de ‘Minus’ is 7 cm korter ook met een zoom van 7 cm. Zo is er voor iedereen een geschikte lengte.    


Dassy Werkbroek Boston


De Dassy Werkbroek Boston is een tweekleurige werkbroek met Cordura® versterking op de knieën. Het model Boston is de meest verkochte werkbroek uit de Dassy collectie. Deze werkbroek heeft een normale pasvorm, twee achterzakken en een beenzak met apart gsm zakje. In de taille zit een verstelbaar elastiek waarmee de taille van de Boston werkbroek versteld kan worden. Zoals elke werkbroek van Dassy is voorzien van een sterke drienaaldstiksel heeft ook de Boston dit. In combinatie met het het slijtvaste 65% polyester, 35% katoen stof in 245 g/m2 of extra zwaar 300 g/m2 maakt de Boston een robuuste en duurzame werkbroek met een fris design