Bedrukken & Borduren


Bedrukken en borduren
Naast het leveren van de bedrijfskleding of promotiekleding kunnen wij uw kleding ook voorzien van een bedrukking of borduring. Wij bedrukken in eigen beheer, hierdoor kunnen we u scherpe prijzen en een snelle levering garanderen. Als u regelmatig bestelt, kunnen we uw transfers (logo’s) op voorraad leggen. Daardoor kunt u per stuk bestellen en kan er nog sneller geleverd worden.
Er is keuze uit verschillende soorten transfers, veelal wordt er gebruik gemaakt van werkkleding transfers. Deze zijn geschikt voor de industriële was, blijven langer kleurecht en hebben een lange levensduur. Daarnaast kunt u ook kiezen voor éénkleurige snij logo’s, deze worden vooral gebruikt voor kleinere aantallen. Ook zijn er speciale promo transfers, deze zijn geschikt bij minder intensief gebruik. Wilt u grote aantallen bestellen? Kies dan voor zeefdruk, dat is voordeliger.
Wij rekenen geen instel-, opmaak- of opzetkosten en denken graag mee bij het ontwerp van de bedrukking.
Naast bedrukken is het ook mogelijk om de bedrijfskleding of promotiekleding te borduren of te voorzien van een geweven badge. Dat geeft een luxe uitstraling en de borduring is slijtvast. De borduurprijs is niet afhankelijk van het aantal kleuren. U betaalt eenmalig voor het instellen van de borduurkaart, bij een volgende order betaalt u deze kosten niet.

Wij adviseren graag bij uw keuze en ontwerp.
Bel of mail gerust naar:
0513-820111 of info@bedrijfskledingonline.nl

Vragen? +31(0)513-724641 of info@bedrijfskledingonline.nl | Klantenservice maandag t/m vrijdag 10:00 - 17:00