Vragen? +31(0)513-724641 of info@bedrijfskledingonline.nl | Klantenservice maandag t/m vrijdag 10:00 - 17:00

Ruilen en Retourneren

Wij willen dat u tevreden bent met uw online aankoop. Daarom hebben wij voor u het retourtermijn kosteloos verlengd naar 30 dagen! Hieronder leggen wij je uit hoe je eenvoudig een artikel kunt ruilen of retourneren. Wanneer er toch iets niet goed is helpen we je graag verder!

Hoe kan ik een of meerdere artikelen Ruilen?


Een of meerdere artikelen ruilen kan eenvoudig en snel. U stuurt de artikelen binnen 30 dagen retour en besteld via de webshop uw nieuwe artikelen. Hierdoor hoeft u niet te wachten tot de retourzending bij ons is aangekomen en is verwerkt en heeft u het snelst de nieuwe artikelen weer in huis. Afhankelijk van het bestel bedrag betaald u wel of geen verzendkosten.


Hoe kan ik één of meerdere artikelen Retourneren?


Een retourzending kan binnen 30 dagen worden geretourneerd met een ingevuld Retourformulier (herroepingsformulier). Deze kunt u via deze link downloaden. Ook kunt u uw retour aanmelden via het online retourformulier onderaan deze pagina. Houd er rekening mee dat de artikelen in ongeschonden staat, indien redelijkerwijs mogelijk, voorzien is van de originele verpakking, kaartjes en/of etiketten. Verpak de artikelen goed en stuur het binnen 30 dagen met voldoende frankering terug. Na het verwerken van uw retourzending krijgt u van ons het aankoopbedrag retour. Wanneer u een product na 30 dagen retourneert kunnen wij uw retourzending helaas niet accepteren.

TIP: Een voordelige manier om uw artikelen retour te sturen is via een DPD Pakketshop, hier kunt u de dichtstbijzijnde DPD Pakketshop vinden. https://www.pakkettenversturen.nl

Hoelang heb ik bedenktijd?


U heeft wettelijk 14 dagen bedenktijd, wij hebben dit termijn verlengd naar 30 dagen. dit wil zeggen dat u de bestelde product kunt beoordelen/passen. Net zoals u bij ons in de winkel kunt doen. Bent u niet tevreden met uw aankoop? Dan kunt u de bestelling binnen 30 dagen herroepen (retourneren). Na het herroepen heeft u 30 dagen de tijd om de retourzending naar ons op te sturen. Let er wel op dat wanneer een product beschadigd is of niet meer als nieuw kan worden verkocht hiervoor kunnen kosten voor in rekening worden gebracht. U bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de items die het gevolg is van het gebruik van de items, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de items vast te stellen. Wanneer u een product na 30 dagen retourneert kunnen wij uw retourzending helaas niet accepteren.

Welke artikelen kunnen niet worden geretourneerd?


Artikelen die op maat zijn gemaakt (conform jouw instructies) vallen niet onder het herroepingsrecht en kunt u niet ruilen of retourneren. Ook persoonlijke beschermingsmiddelen uit de verpakking kunnen niet worden geretourneerd vanwege hygiene en/of veiligheid.

>>Download hier het retourformulier!<<


Online Retourformulier

Naas het herroepingsformulier kunt u ook gebruik maken van ons onliner retourformulier. Vul onderstaande gegevens in en stuur uw zending onder vermelding van uw ordernummer retour door bijvoorbeeld de pakbon bij te sluiten.

Dit veld is verplicht!
Dit veld is verplicht!
Dit veld is verplicht!
Dit veld is verplicht!
Dit veld is verplicht!

* zijn verplichte velden