Vragen? +31(0)513-724641 of info@bedrijfskledingonline.nl | Klantenservice maandag t/m vrijdag 10:00 - 17:00

Blaklader Werkschoenen

Blaklader Werkschoenen zijn comfortabel en klaar voor ruige omstandigheden!

In het assortiment Werkschoenen zitten verschillende modellen, voor elke toepassing een geschikt model. Ook voor koude winterse omstandigheden heeft Blaklader als Scandinavisch merk geschikte werkschoenen. Bekende modellen uit de collectie zijn de 2305 en 2315. Blaklader zorgt dat de werkschoenen functioneel en comfortabel zijn. Daardoor zijn Blaklader werkschoenen altijd onderscheidend.

Blaklader Werkschoenen Winter

 

Koude voeten tijdens een koude winter werkdag? Dat hoeft niet langer met de warme Blaklader Werkschoenen. De schoenen van Blaklader zijn namelijk ontwikkeld voor een koude Scandinavische winter waar temperaturen van -20 geen uitzondering zijn. U bent dus zeker van warme voeten met winter werkschoenen van Blaklader.

 

De Blaklader 2448 zijn sterke en lichtgewicht Blaklader werkschoenen met verschillende functies voor een optimale bescherming tegen onder andere kou. Een nieuw model is de Blaklader 2319, deze winterlaars is waterdicht en heeft voering van mesh met Thinsulate wat zorgt voor voldoende isolatie. Een comfortabele en praktische laars geschikt voor koude omstandigheden.

 

Blaklader Werkschoenen 2305

 

Het bekendste model uit de collectie Blaklader Schoenen is het model 2305. Dit model is een klassieke S3 werkschoen uitgevoerd in hoog model. Het materiaal van de schoenen is waterafstotend nubuck leder wat als eigenschap heeft dat het een goed ademend vermogen heeft om zweetvoeten te verminderen. De overneus met extra beschermlaag zorgen voor een langere levensduur. Daarnaast heeft de schoen een TPU loopzool wat zorgt voor goede grip tijdens het werk. De Blaklader 2305 is verkrijgbaar in een normale breedte en brede uitvoering voor voeten met een brede leest.

 

Blaklader Werkschoenen Accessoires

 

Naast werkschoenen heeft Blaklader een unieke werksokken lijn ontwikkeld die geschikt zijn voor elke temperatuur. Daarmee kunt u eenvoudig de werksokken kopen met de juiste functionaliteit en bescherming. Door goede werksokken te gebruiken kunt u zweetvoeten of koude voeten voorkomen. Hierdoor kunnen ook voetklachten en klachten over vermoeidheid worden verminderd. De Blaklader Light werksokken zijn de meest verkochte sokken, de 2191 Light variant is geschikt voor temperaturen tussen de +10 en -10 wat overeenkomt met een gemiddelde Nederlandse winter/herfst