Menu
0
Snelle Levering
Veilig bestellen
Product Specialisten
Voor Bedrijven, ZZP'ers en Klussers

Blaklader werkkleding is sinds 1959 een Zweeds werkkleding merk wat bekend staat om zijn kwaliteit en ontwikkeling. Bij de ontwikkeling van werkkleding staan kwaliteit, functionaliteit en duurzaamheid voorop. Blaklader is meer dan alleen een werkkleding producent! In Zweden is men continu bezig met het ontwikkelen van de werkkleding, op het gebied van veiligheid maar ook op het gebied van duurzaamheid, het polyester wat gebruikt wordt is steeds meer gerecycled. In Zweden is men constant bezig met de nieuwste trends en de beste materialen op werkkleding gebied. Het assortiment bestaat uit o.a. werkbroeken, werkjassen, reflecterende kleding en alles voor een goede outfit tijdens een koude winter of warme zomer.

Blaklader Werkkleding


De Zweedse kwaliteit van Blaklader komt bij veel producten duidelijk naar voren. In het Zweedse wordt veel aandacht besteed aan het ontwikkelen van nieuwe en betere producten. Maar ook aan het door ontwikkelen van de huidige artikelen. Er worden tegenwoordig meer eisen gesteld aan pasvorm en functionaliteit, loopt het merk uit zweden in de werkkleding branche voorop bij deze innovaties. De kwaliteit wordt bevestigd met bijvoorbeeld levenslange garantie op de naden van de werkboeken (bij normaal gebruik).

Naast de kwaliteit van de producten wordt e rook veel aandacht besteed aan het productieproces. Veel artikelen worden in Europa geproduceerd onder eerlijke omstandigheden. Tijdens de productie wordt er geen gebruik gemaakt van gevaarlijke stoffen. Hiervoor zijn de fabrieken Reach gecertificeerd.

Sinds 2016 is Blaklader werkkleding sponsor van PEC Zwolle. En is het een van co-sponsor van de Super Prestige, alle crew van dit evenement draagt de werkkleding uit het assortiment. Maar ook de Strong Viking Challenge behoort tot de sponsor evenementen.

Blaklader Werkbroek


De Blaklader Werkbroek staat al jaren bekend als een sterke werkbroek met een goede functionaliteit. De 1570 en 1530 zijn al jaren de meest verkochte werkbroeken. Sinds seen aantal jaar is de X1500 lijn voor de bouw en industrie ook een populaire werkbroeken lijn. Deze broeken zijn extreem duurzaam door het vele gebruik van Cordura materialen.

Blaklader onderscheid zich ten opzichte van andere merken door levenslange garantie op de naden te geven bij normaal gebruik. Deze garantie kan men geven door een unieke stikwijze die zorgt dat de naden ijzersterk zijn. In het nieuwe ‘Testlab’ worden werkbroek onder de zwaarste omstandigheden getest voor een maximale levensduur door slijtvast materiaal. Door een goede samenwerking met stoffen fabrikant Cordura® wordt er gebruik gemaakt van de nieuwste en beste materialen. Cordura® is bekend van het materiaal wat vaak op kniezakken wordt gebruikt en tot wel zeven keer slijtvaster is dan het veel gebruikte polyester/katoen

Blaklader Werkjas


Een Blaklader werkjas is gemaakt voor de meest zware omstandigheden. Er is een breed assortiment aan werkjassen. Van een traditionele werkjas tot een reflecterende jas met goede zichtbaarheid. Ook is er sinds kort ook de nieuwe Visible lijn. Deze werkjassen zijn voorzien van reflecterende details voor een goede zichtbaarheid met een trendy design. Voor elk seizoen is er een werkjas verkrijgbaar die past bij de omstandigheden en temperatuur. Omdat de winters in zweden koud zijn heeft Blaklader Werkkleding voor de meest extreme omstandigheden.

Blaklader Werkschoenen


Naast een ruim assortiment kwalitatieve werkkleding heeft Blaklader verschillende werkschoenen en werklaarzen ontwikkeld voor de meest ruige omstandigheden. Een bekend model is de 2305, dit klassieke hoge model werkschoen is gemaakt van slijtvast materiaal en heeft een comfortabele loopzool. Werken tijdens koude dagen? De winter werkschoenen en winter laarzen zijn ontwikkeld voor de koudste winterdagen in het koude Scandinavië. Met de Blaklader Werkschoenen bent u gegarandeerd van warme voeten.

Maar niet alleen werkschoenen zijn nodig voor een goede bescherming en het voorkomen van klachten. Vaak worden werksokken en de inlegzool vergeten terwijl deze onderdelen net zo belangrijk zijn als de werkschoenen. Het werksokken concept van Blaklader zorgt ervoor dat voor elke temperatuur de juiste werksokken worden gedragen. Deze sokken transporteren het transpiratievocht waardoor voeten droog blijven en warm blijven.

Blaklader X1500


De X1500 serie is een ijzersterke collectie werkkleding waarbij duurzaamheid en functionaliteit centraal staan. De werkbroeken uit de X1500 serie zijn op de bekende slijt plekken versterkt met Cordura® wat zeer slijtvast is. Dit verlengt de levensduur van de broek. De X1500 serie is speciaal ontwikkeld voor de bouw en industrie. Ook is de X1500 broek er in een korte werkbroek uitvoering en ¾ werkbroek uitvoering voor de warme maanden van het jaar.

In de collectie zitten zowel werkbroeken als werkvesten en toolvesten. Deze kledingstukken zijn slijtage onderhevig. Daarom heeft men na het succes van de X1500 werkbroek ook de werkvesten ontwikkeld voor een langere levensduur en meer comfort.

Blaklader Overall


Een populair werkkleding item is de Blaklader Overall. De overall is verkrijgbaar in een volledige overall, bretelbroek of amerikaanse overall. Op de overalls krijgt u een levenslange garantie op de naden. De unieke stikwijze zorgt ervoor dat de naden ijzersterk zijn.. Veel verkochte modellen uit de collectie overalls zijn de 2650 Amerikaanse Overall of de 2600 Bretelbroek. Maar ook de klassieke 6270 overall is een populair model.

Blaklader Werkkleding Cordura® Denim


Nieuw is het Cordura® Denim materiaal wat gebruikt wordt bij voornamelijk werkbroeken. Het Cordura® Denim is tot wel 4x sterker dan normaal jeans materiaal. Hierdoor heeft de broek een langere levensduur en is geschikt voor ruige werkzaamheden. De binnenzijde voelt zacht en comfortabel.

Als vervolg op de Cordura® Denim is de Cordura® Denim Stretch ontwikkeld. Deze sterke Jeans heeft een elastische toevoeging in het Denim materiaal voor meer comfort en bewegingsvrijheid. Denim is een populaire trend in werkkleding, dit heeft een professionele en moderne uitstraling om goed voor de dag te komen bij een opdrachtgever.

Blaklader X1900


De Blaklader X1900 collectie is een vervolg op de X1500 werkkleding. X1900 is ontwikkeld met een ultieme slijtvastheid voor een lange levensduur van werkkleding in de bouw en industrie. De Blaklader 1999 werkbroek is een overweldigend succes geworden. Deze Baggy Stretch Cordura® Denim werkbroek heeft een zeer modern uiterlijk en daarnaast allerlei handige functionaliteiten die helpen bij een comfortabel draagcomfort.

Niet iedereen vindt een zichtbare knoopsluiting mooi en een baggy pasvorm fijn, daarom is de 1900 werkbroek in het assortiment gekomen. Dit is hetzelfde model als de 1999 maar dan met normale taille en afgedekte ritssluiting.

Blaklader Werkkleding Unite


Blaklader werkkleding heeft de nieuwe collectie met veel trots gepresenteerd. De ‘Concept’ collectie was in 2016 en 2017 een doorslaand succes waardoor men is gekomen met een vernieuwde en verbeterde collectie. Blaklader UNITE is de nieuwe naam van de collectie. UNITE YOUR TEAM is het motto, alle kledingstukken zijn verkrijgbaar in het zelfde fraaie design en dezelfde kleurstellingen.

Daarom is het mogelijk om je eigen identiteit samen te stellen voor een professionele indruk bij de opdrachtgever. De Blaklader UNITE kleding heeft een vernieuwde moderne pasvorm en is gemaakt van de nieuwste en beste materialen op de markt. Zo is er gebruik gemaakt van het Cordura® Stretch materiaal op de knieën. Het bekende slijtvaste Cordura® materiaal maar dan elastisch door stretch.

 

Lees meer
Lees minder
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »

Account aanmaken

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Registreren

Recent toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal excl. btw:€0,00
Bestel nog voor €75,00 en de verzending is gratis

Taal & Valuta