Horeca Kleding

Horeca Kleding met een representatieve uitstraling en een fijne pasvorm. Ontvang uw gasten met bedrijfskleding die past bij de uitstraling van uw Horeca gelegenheid Horeca Kleding. Ons assortiment bestaat uit Horeca kleding voor zowel de kok als de bediening. Naast onze online Horeca Kleding shop kunt u ook terecht in onze showroom of wij komen bij u op locatie voor een advies op maat!

Meer informatie of advies over professionele bedrijfskleding voor in de Horeca? 0513-820111 of info@bedrijfskledingonline.nl


Kokskleding

Bediening kleding

Sloof

Keukenschort

Horeca Kleding


Op zoek naar Horeca Kleding? Binnen de Horeca zijn er verschillende afdelingen waar andere eisen worden gesteld aan kleding. Zo heeft de keuken een andere outfit nodig dan de bediening of het receptie/kantoor personeel. Kies de uitstraling die past bij uw zaak. Een herkenbare en professionele uitstraling verhoogd de kwaliteit van uw zaak.


Kokskleding


Tijdens een lange werkdag in de keuken is goede kokskleding van belang. De outfit moet comfortabel en functioneel zijn. Ook het design is in de keuken steeds belangrijker, bijvoorbeeld bij een open keuken kunnen gasten in de keuken kijken en is een nette uitstraling van belang. Een outfit van de kok bestaat vaak uit een koksbuis, koksbroek en horeca schoenen. Maar ook een kokshemd of shirt worden steeds vaker gebruikt. Koksbuizen zijn er voor dames en heren, in diverse kleuren en met verschillende eigenschappen.


Bediening Kleding


De bediening is het visitekaartje van uw horeca zaak, deze eerste indruk blijkt uit onderzoek zeer bepalend te zijn voor het eind oordeel van een gast. U kunt dus met de Bediening Kleding sturen op de eerste indruk van uw gast door een herkenbare stijl te creëren. Een trend in de Horeca is dat de bediening een casual of casual trendy uitstraling heeft door een jeans te combineren met een overhemd of blouse waar fijne details in zitten verwerkt. Bij de luxere Horeca gelegendheden is het kostuum nog steeds een

Bedrijfskleding Horeca


Kwaliteit en uitstraling zijn voor ons de belangrijkste criteria voor goede Bedrijfskleding Horeca. Kleding in de Horeca wordt intensief gebruikt, de kwaliteit en wasbaarheid moet dus goed zijn voor een langere levensduur. Uw organisatie wil een bepaald beeld uitstralen, hierbij moet de kleding goed bij aansluiten, uw personeel is immers het visitekaartje.

Vragen? +31(0)513-724641 of info@bedrijfskledingonline.nl | Klantenservice maandag t/m vrijdag 10:00 - 17:00