Representatieve Bedrijfskleding

Representatieve Bedrijfskleding wordt ook wel Corporate Fashion genoemd, een Representatieve uitstraling en uniformiteit voor uw organisatie zijn belangrijke elementen voor Representatieve Bedrijfskleding. In uw Bedrijfskleding kunt u uw identiteit goed naar voren laten komen. Voordelen van Bedrijfskleding in tegenstelling tot Fashion zijn de duurzaamheid, bewegingsvrijheid en wasbaarheid. Ook zijn de collecties goed na te leveren en hebben een ruime maat range.

Mee informatie over Representatieve bedrijfskleding? Bel of mail gerust! 0513-820111 of info@bedrijfskledngonline.nl

Representatieve Bedrijfskleding

 

Representatieve bedrijfskleding is het visitekaartje voor uw bedrijf of organisatie. Een professionele uitstraling is steeds belangrijker om een goede indruk te maken op uw (potentiele) klanten. De bedrijfskleding is verkrijgbaar in zowel klassieke als moderne stijlen. In ons assortiment hebben wij alles om uw bedrijf of organisatie te voorzien van een professionele uitstraling. Naast het leveren van de kleding kunnen wij uw bedrijfskleding in ons eigen atelier personaliseren met uw bedrijfslogo of naam.

 

Representatieve Bedrijfskleding Kopen

 

Wij begrijpen goed dat u wilt kijken welke representatieve bedrijfskleding past bij uw wensen. Daarom komen wij graag bij uw bedrijf of organisatie op locatie om u te voorzien van een passend advies. Vervolgens kunnen wij een pas sessie verzorgen zodat iedereen de juiste maat heeft. Deze extra service kan gecombineerd worden met onze ‘Bedrijfskleding Manager’ zodat u per persoon kunt nabestellen en de bedrijfskleding ook op persoon wordt uitgeleverd.

 

Bedrijfskleding Overhemden

 

Bedrijfskleding Overhemden moeten onderhoudsvriendelijk en geschikt zijn om in te werken. Dit is een verschil met casual overhemden. De Bedrijfskleding Overhemden in ons assortiment zijn strijkvrij en meestal gemaakt van een mix tussen polyester en katoen. Het mix met polyester zorgt voor een duurzaam en slijtvast overhemd. Ook is het mogelijk om een overhemd in uw eigen stijl te ontwerpen.

Vragen? +31(0)513-724641 of info@bedrijfskledingonline.nl | Klantenservice maandag t/m vrijdag 10:00 - 17:00