Vragen? +31(0)513-724641 of info@bedrijfskledingonline.nl | Klantenservice maandag t/m vrijdag 10:00 - 17:00

Sixton Outdry

Sixton Outdry Werkschoenen of Werklaarzen zijn 100% waterdicht. Het unieke lamingeringsproces van de Outdry technologie zorgt ervoor dat het schoeisel waterdicht is. Tussen de buitenkant en binnen voering van de schoenen zit een extra laag. Hierdoor zijn de werkschoenen en werklaarzen waterdicht op elk punt. De Sixton Outdry schoenen worden geproduceerd in combinatie met natuur leder. Natuur leder heeft als eigenschap dat het goed ademt. Hierdoor kan het vocht wat wordt tegengehouden duur de tussenlaag weer naar buiten. Bestel uw Sixton Outdry schoenen online met snelle levering!

Sixton Outdry Werklaarzen

 

De Sixton werklaarzen zijn er naast de standaard uitvoering ook met Outdry. Het bekende unieke Italiaanse vakmanschap en comfort gecombineerd met 100% waterdichtheid. Vaak wordt gedacht dat werklaarzen niet waterdicht kunnen zijn en hiervoor PVC veiligheidslaarzen aangeschaft dienen te worden. Door de Outdry technologie is dit niet nodig. Hierdoor kunnen Sixton Montana werklaarzen met waterdichte tussenlaag ook bij natte omstandigheden gebruikt worden.

De Montana werklaarzen zijn verkrijgbaar in combinatie met een wol voering of Airplus ademende voering. De wol voering is prettig voor in bijvoorbeeld de winter om uw voeten te beschermen tegen kou. De Airplus ademende mesh voerng kunnen het hele jaar te gebruiken.

 

Sixton Outdry Werkschoenen

 

Niks vervelender dan natte voeten tijdens uw werkdag. Waterdichte werkschoenen kunnen deze problemen tegenaan en uw voeten warm en droog houden gedurende de werkdag. Natte voeten kunnen zorgen voor vermoeide voeten, of uiteindelijk spier of gewrichtsklachten. Waterdichte werkschoenen zijn bijvoorbeeld de Corvara of Eldorado. De Sixton Eldorado heeft een Vibram loopzool wat veel gebruikt wordt bij werkschoenen en maximale ondersteuning geeft aan uw voeten.

 

Sixton Outdry Technologie

 

Deze technologie wordt niet alleen gebruikt bij werkschoenen maar ook bij andere technische schoenen zoals bijvoorbeeld zeillaarzen. Sixton heeft als enige werkschoenen producent de rechten om Outdry te gebruiken. Wat is Sixton Outdry? Tussen de buiten en binnenlaag zit een extra laag die het vocht wat door de buitenkant van de schoenen komt tegenhoud. Hierdoor is een schoen met deze technologie op elk punt waterdicht.