Vragen? +31(0)513-724641 of info@bedrijfskledingonline.nl | Klantenservice maandag t/m vrijdag 10:00 - 17:00

Snickers Werkkleding

Met Snickers Werkkleding heb je een werkoutfit met ongekende kwaliteit en pasvorm!

Snickers Workwear is een gevestigde naam in Nederland. De Scandinavische werkkleding product is onderscheidend door unieke en moderne collecties. Naast de moderne collecties is er een ruim aanbood aan traditionele werkkleding met een tijdloos design. Het verschil tussen Snickers en andere merken is dat men snel inspeelt op mode trends waardoor een Snickers Werkkleding outfit perfect is de voor de modebewuste man!

Snickers Werkkleding


De collectie van Snickers is opgebouwd uit verschillende collecties. RuffWork is één van de collecties. Kleding uit de RuffWork collectie is gemaakt voor het zwaarste werk. Deze heav-duty werkkleding is ontwikkeld met een vernieuwende pasvorm voor een prettig draagcomfort. Daarom staat de slijtvaste en sterke werkkleding uit de RuffWork garant voor langdurige bescherming.


De nieuwe FlexiWork workwear staat high-tech werkkleding. Een combinatie vaan flexibiliteit en duurzaamheid is bij deze werkkleding gecombineerd. De werkbroeken zijn voorzien van een nieuw ontwikkelde pasvorm en stretch panelen voor een maximale bewegingsvrijheid en comfort.

Snickers Werkbroek


Een Snickers Werkbroek voldoet aan alle eisen die je verwacht van een werkbroek. Bovendien is aan de kleinste details gedacht om een zo comfortabel mogelijke en functionele werkbroek te ontwikkelen. Snickers Werkkleding heeft enkele patenten op ontwikkelingen die men heeft bedacht zoals de Twisted leg, Snickers Workwear Gusset en KneeGuard. Deze ontwikkelingen merkt u in het comfort gedurende uw werkzaamheden.


Één van de bekendste modellen van Snickers Werkkleding is de 3312. Daarnaast is deze extreem slijtvaste werkbroek gemaakt van vuilafstotend DuraTwill stof. Deze Snickers 3312 is een complete werkbroek voorzien van kniezakken en spijkerzakken.

Snickers Werkkleding 37.5


De nieuwe 37.5 technologie in de Snickers Werkkleding zorgt voor verkoeling als het warm is en voor wamte als het afkoelt. In de vezels van de stof zitten actieve deeltjes om vochtdamp te vangen en vrij te geven. Door op de lichaamswarmte te reageren wordt de droogtijd van het materiaal versneld. Dit is tot wel 5x sneller dan een vergelijkbare stof. Door de 37.5 technologie kan je beter presteren omdat het materiaal zorgt voor een optimale lichaamstempratuur.


De actieve deeltjes zijn afkomstig uit vulkanisch zand en geactiveerde koolstof van een koksnoot schil. Dit zijn bovendien natuurlijke materialen