Vragen? +31(0)513-724641 of info@bedrijfskledingonline.nl | Klantenservice maandag t/m vrijdag 10:00-17:00

Blaklader Werkkleding

Blaklader werkkleding is sinds 1959 een Zweeds werkkleding merk wat bekend staat om zijn kwaliteit en ontwikkeling.

Bij de ontwikkeling van werkkleding staan kwaliteit, functionaliteit en duurzaamheid voorop. Blaklader is meer dan alleen een werkkleding producent! In Zweden is men continu bezig met het ontwikkelen van de werkkleding, op het gebied van veiligheid maar ook op het gebied van duurzaamheid, het polyester wat gebruikt wordt is steeds meer gerecycled. In Zweden is men constant bezig met de nieuwste trends en de beste materialen op werkkleding gebied. Het assortiment bestaat uit o.a. werkbroeken, werkjassen, reflecterende kleding en alles voor een goede outfit tijdens een koude winter of warme zomer.

Blaklader Werkbroek


De Blaklader Werkbroek staat al jaren bekend als een sterke werkbroek met een goede functionaliteit. De 1570 en 1530 zijn al jaren de meest verkochte werkbroeken. Sinds seen aantal jaar is de X1500 lijn voor de bouw en industrie ook een populaire werkbroeken lijn. Deze broeken zijn extreem duurzaam door het vele gebruik van Cordura materialen.


Blaklader Jas


Een Blaklader Jas is gemaakt voor de meest zware omstandigheden. Er is een breed assortiment aan werkjassen. Van een traditionele werkjas tot een reflecterende jas met goede zichtbaarheid. Ook is er sinds kort ook de nieuwe Visible lijn. Deze werkjassen zijn voorzien van reflecterende details voor een goede zichtbaarheid met een trendy design.


Voor elk seizoen is er een werkjas verkrijgbaar die past bij de omstandigheden en tempratuur. Omdat de winters in zweden koud zijn heeft Blaklader voor de meest extreme omstandigheden een jas.

Blaklader X1500

 

De X1500 serie is een ijzersterke collectie werkkleding waarbij duurzaamheid en functionaliteit centraal staan. De werkbroeken uit de X1500 serie zijn op de bekende slijt plekken versterkt met Cordura wat zeer slijtvast is. Dit verlengt de levensduur van de broek. De X1500 serie is specialist ontwikkeld voor de bouw en industrie.

 

Blaklader Overall

Een populair werkkleding item is de Blaklader Overall. De overall is verkrijgbaar in een volledige overall, bretelbroek of amerikaanse overall. Op de overalls krijgt u een levenslange garantie op de naden. De unieke stikwijze zorgt ervoor dat de naden ijzersterk zijn.. Veel verkochte modellen uit de collectie overalls zijn de 2650 Amerikaanse Overall of de 2600 Bretelbroek. Maar ook de klassieke 6270 overall is een populair model.

Blaklader Werkkleding

De Zweedse kwaliteit van Blaklader komt bij veel producten duidelijk naar voren. In het zweedse wordt veel aandacht besteed aan het ontwikkelen van nieuwe en betere producten. Maar ook aan het door ontwikkelen van de huidige artikelen. Er worden tegenwoordig meer eisen gesteld aan pasvorm en functionaliteit, loopt het merk uit zweden in de werkkleding branche voorop bij deze innovaties. De kwaliteit wordt bevestigd met bijvoorbeeld levenslange garantie op de naden van de werkrboeken (bij normaal gebruik).

Naast de kwaliteit van de producten wordt e rook veel aandacht besteed aan het productieproces. Veel artikelen worden in Europa geproduceerd onder eerlijke omstandigheden. Tijdens de productie wordt er geen gebruik gemaakt van gevaarlijke stoffen. Hiervoor zijn de fabrieken Reach gecertificeerd.

Sinds 2016 is Blaklader werkkleding sponsor van PEC Zwolle. En is het een van co-sponsor van de Super Prestige, alle crew van dit evenement draagt de werkkleding uit het assortiment. Maar ook de Strong Viking Challenge behoort tot de sponsor evenementen.

X

Blaklader Werkkleding

blaklader werkbroek

blaklader jas