Menu
EUR
  • Voor bedrijven, zzp'ers en klussers
  • Online & in de buurt
  • Bestel veilig met een snelle levering
  • 6 dagen per week bereikbaar

Ruilen & Retourneren

Wij willen dat u tevreden bent met uw online aankoop. Daarom hebben wij voor u het retourtermijn verlengd naar 30 dagen! Hieronder leggen wij u uit hoe u eenvoudig een artikel kunt ruilen of retourneren. Wanneer er toch iets niet goed is helpen we u graag verder!

Hoe kan ik een of meerdere artikelen Ruilen?


Een of meerdere artikelen ruilen kan eenvoudig en snel. U stuurt de artikelen binnen 30 dagen na de dag van ontvangst retour en bestelt via de webshop uw nieuwe artikelen. Hierdoor hoeft u niet te wachten tot de retourzending bij ons is aangekomen en is verwerkt. U heeft het snelst de nieuwe artikelen weer in huis. Afhankelijk van het bestel bedrag betaalt u wel of geen verzendkosten. U betaalt de kosten voor het terug sturen van de artikelen.

Hoe kan ik één of meerdere artikelen Retourneren?

Een retourzending kan binnen 30 dagen na de dag van ontvangst worden geretourneerd met een ingevuld retourformulier (herroepingsformulier). U kunt uw retour aanmelden via het online retourformulier onderaan deze pagina. U betaalt de kosten voor het terug sturen van de artikelen.

Een retourzending wordt alleen door ons in behandeling genomen indien er voldaan is aan onderstaande retourregels:

  1. De artikelen zijn in originele staat, inclusief kaartjes en ongeschonden verpakking;
  2. het retourformulier (onderaan pagina) is volledig ingevuld;
  3. en de artikelen zijn verstuurd in een goede verpakking en voldoende gefrankeerd.

Indien de retourzending niet is voorzien van een verpakking of als de doos / artikelen zijn beschadigd zullen hier kosten voor in rekening worden gebracht.

Wij betalen het volledige aankoopbedrag inclusief eventuele standaard verzendkosten voor de zending uiterlijk binnen 14 dagen retour. Echter mogen wij wel wachten met de terugbetaling tot totdat de producten zijn ontvangen. Of totdat u heeft aangetoond deze te hebben opgestuurd. Indien u ons tijdens de retourtermijn vooraf op de hoogte brengt van de retour, dan heeft u vanaf dat moment nog 14 dagen de tijd om de producten daadwerkelijk te retourneren.

TIP: Een voordelige manier om uw artikelen retour te sturen is via een DPD Pakketshop, hier kunt u de dichtstbijzijnde DPD Pakketshop vinden. https://www.pakkettenversturen.nl

Hoelang heb ik bedenktijd?

U heeft wettelijk 14 dagen bedenktijd, wij hebben deze termijn verlengd naar 30 dagen. Dit wil zeggen dat u de bestelde product(en) kunt beoordelen/passen. Net zoals u bij ons in de winkel kunt doen. Bent u niet tevreden met uw aankoop? Dan kunt u de bestelling binnen 30 dagen na ontvangst herroepen (retourneren). Na het herroepen heeft u 14 dagen de tijd om de retourzending naar ons op te sturen. Let er wel op dat wanneer een product beschadigd is of niet meer als nieuw kan worden verkocht hiervoor kunnen kosten voor in rekening worden gebracht. Zorg ervoor dat u de producten binnen 30 dagen na ontvangst of binnen 14 dagen nadat u de overeenkomst heeft ontbonden aan ons retourneert, anders kunnen wij de retourzending helaas niet meer accepteren.

Welke artikelen kunnen niet worden geretourneerd?

Artikelen die op maat zijn gemaakt (conform uw instructies) vallen niet onder het herroepingsrecht en kunt u niet ruilen of retourneren. Persoonlijke Beschermingsmiddelen zoals bijvoorbeeld mondkapjes en oordoppen hebben vanwege gezondheidsbescherming een verzegelde verpakking. Wanneer het zegel van deze artikelen is verbroken vervalt het herroeppingsrecht en kunt u deze artikelen niet meer retourneren.


Retourformulier (Herroepingsformulier)

>>Download hier het retourformulier<<

 
Naast ons eigen retourformulier mag u ook gebruik maken van het Europese herroepingsformulier.

>>Download hier het Europese Herroepingsformulier<<

Retouradres


Bedrijfskledingonline
t.a.v. Retouren
Midstraat 205
8501 AM Joure
Nederland

>>Download hier het retouradres<<

 

[powr-form-builder id="83618d49_1611675158"]

Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal excl. btw
€0,00
Bestel nog voor €75,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!