Menu
EUR

Bouwhelm

16 Producten
Toon:
Toon 1 - 16 van 16

Een Bouwhelm beschermd uw hoofd tijdens werkzaamheden op een bouwplaats. Veiligheidshelmen zijn er van verschillende merken waaronder Peltor. Tussen veiligheidshelmen kan veel prijsverschil zitten, vaak is prijs een belangrijk onderdeel bij het aanschaffen van een Bouwhelm. Echter gaat dit soms ten koste van de veiligheid en het comfort. Veel mensen zijn niet bekend met het feit dat de schaal van een helm door UV-straling zijn sterkte kan verliezen. Peltor heeft als oplossing hiervoor de Uvicator ontwikkeld.

Bouwhelm Kopen


Een Bouwhelm is op veel werkplekken verplicht. Of een veiligheidshelm verplicht kunt u herkennen aan de blauwe ‘safety sign’ waarop iemand staat afgebeeld met een bouwhelm. Helmen zijn verkrijgbaar in diverse uitvoeringen. De grootste verschillen zitten in de schaal, het binnenwerk en de klep.

Het binnenwerk van een veiligheidshelm bepaalt het comfort. Een helm die goed aansluit en een goede pasvorm heeft werkt prettiger. Vaak heeft een bouwhelm met een verstelbare draaisluiting een betere pasvorm. De keuze van de klep is afhankelijk van de werkzaamheden, bij sommige werkzaamheden is het handig wanneer het zicht niet wordt belemmerd door de klep.

3M Pelter Bouwhelm


De 3M Peltor Bouwhelmen zijn innovatieve helmen die veilig en comfortabel. Het bekendste model uit de serie Peltor helmen is de G3000. Deze ABS veiligheidshelm is het meest verkochte model in Nederland. Het binnenwerk van deze veiligheidshelm is omkeerbaar, hierdoor kan de helm met of zonder klep gedragen worden. De maat van de helm is eenvoudig verstelbaar door een draaiknop of drukpin.

Ook heeft Peltor verschillende helmcombinaties. Belangrijk om te weten is dat wanneer u een combinatie gebruikt de diverse onderdelen van hetzelfde merk zijn. Anders is de de combinatie niet gekeurd. De meest verkochte helmcombinatie is de bosbouwset, bestaande uit een helm, gaasvizier, gehoorkap en regenbescherming.

Veiligheid Bouwhelm


Veel mensen zijn niet bekend met de levensduur van de schaal. Een schaal heeft maar een beperkte duur dat de sterkte wordt behouden. Wanneer een helm te lang wordt blootgesteld aan UV straling kan de schaal zijn breeksterkte verliezen en bij een val geen bescherming bieden. Peltor heeft als oplossing een bouwhelm ontwikkeld met Uvicator. Deze indicator verkleurd door de UV-straling. Hierdoor is af te lezen wanneer de helm zijn levensduur heeft bereikt.

Merken
Hoofdkleur
Secundaire Kleur
Prijs
Min Max
Sluiten
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal excl. btw
€0,00
Bestel nog voor €75,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!