Menu
0
Snelle Levering
Veilig bestellen
Product Specialisten
Voor Bedrijven, ZZP'ers en Klussers

Werkschoenen

Sixton Sixton Corvara Werkschoenen Zwart Hoog S3
Sixton

Sixton Corvara Werkschoenen Zwart Hoog S3

€107,50 €97,50 excl. btw
€117,98 incl. btw
Sixton Sixton Eldorado Werkschoenen Waterdicht Hoog S3
Sixton

Sixton Eldorado Werkschoenen Waterdicht Hoog S3

€159,95 €125,00 excl. btw
€151,25 incl. btw
Sixton Sixton Auckland Sneaker Werkschoenen Zwart Laag S3
Sixton

Sixton Auckland Sneaker Werkschoenen Zwart Laag S3

€109,95 excl. btw
€133,04 incl. btw
Aboutblu Alex Werkschoenen Zwart Hoog S3
 

Aboutblu Alex Werkschoenen Zwart Hoog S3

€77,00 €69,50 excl. btw
€84,10 incl. btw
Sixton Sixton Auckland Sneaker Werkschoenen Zwart Hoog S3
Sixton

Sixton Auckland Sneaker Werkschoenen Zwart Hoog S3

€114,95 excl. btw
€139,09 incl. btw
TOWORKFOR TOWORKFOR Nurburgring Werkschoenen Hoog Zwart S3 SRC
TOWORKFOR

TOWORKFOR Nurburgring Werkschoenen Hoog Zwart S3 SRC

€64,60 €57,50 excl. btw
€69,58 incl. btw
Sixton Sixton Lugano Instap Werkschoenen Overneus S3
Sixton

Sixton Lugano Instap Werkschoenen Overneus S3

€95,50 €87,50 excl. btw
€105,88 incl. btw
Base Base B1009 K-Twist Sneaker Werkschoenen O1 SRC Zwart/Oranje
Base

Base B1009 K-Twist Sneaker Werkschoenen O1 SRC Zwart/Oranje

€101,55 excl. btw
€122,88 incl. btw
Sixton Sixton Newport Sneaker Werkschoenen Boa Zwart Laag S3
Sixton

Sixton Newport Sneaker Werkschoenen Boa Zwart Laag S3

€141,95 excl. btw
€171,76 incl. btw
Blaklader ELITE 2451 Werkschoen Freelock Zwart
Blaklader

ELITE 2451 Werkschoen Freelock Zwart

€143,10 excl. btw
€173,15 incl. btw
Sixton Sixton Cuban Werkschoenen Zwart/Blauw Hoog S3
Sixton

Sixton Cuban Werkschoenen Zwart/Blauw Hoog S3

€108,95 excl. btw
€131,83 incl. btw
Base Base B1018 K-UP 02 Sneaker Werkschoenen SRC
Base

Base B1018 K-UP 02 Sneaker Werkschoenen SRC

€103,91 excl. btw
€125,73 incl. btw
Base Base B1219 Sneaker Werkschoenen BOA Grijs/Blauw
Base

Base B1219 Sneaker Werkschoenen BOA Grijs/Blauw

€119,74 excl. btw
€144,89 incl. btw
Sixton Sixton Empire HDry Werkschoenen Extra Hoog S3
Sixton

Sixton Empire HDry Werkschoenen Extra Hoog S3

€187,95 excl. btw
€227,42 incl. btw
Sixton Sixton Stelvio Werkschoenen HDry Primaloft Zwart Hoog S3
Sixton

Sixton Stelvio Werkschoenen HDry Primaloft Zwart Hoog S3

€153,95 excl. btw
€186,28 incl. btw
Sixton Sixton Avalon Werkschoenen Extra Hoog S3
Sixton

Sixton Avalon Werkschoenen Extra Hoog S3

€179,95 excl. btw
€217,74 incl. btw
Sixton Sixton Adventure Werkschoenen Hoog S3
Sixton

Sixton Adventure Werkschoenen Hoog S3

€161,95 excl. btw
€195,96 incl. btw
U-Power U-Power Matt RV Werkschoenen Laag S3 Zwart
U-Power

U-Power Matt RV Werkschoenen Laag S3 Zwart

€126,10 €113,49 excl. btw
€137,32 incl. btw
U-Power U-Power Carbon RL Werkschoenen Laag S3 Zwart
U-Power

U-Power Carbon RL Werkschoenen Laag S3 Zwart

€140,00 €126,00 excl. btw
€152,46 incl. btw
U-Power U-Power Scott RV Werkschoenen Laag S1P Zwart
U-Power

U-Power Scott RV Werkschoenen Laag S1P Zwart

€123,30 €110,97 excl. btw
€134,27 incl. btw
Solid Gear Solid Gear Sea Werkschoenen Laag S3 Donkerblauw
Solid Gear

Solid Gear Sea Werkschoenen Laag S3 Donkerblauw

€123,50 excl. btw
€149,44 incl. btw
Solid Gear Solid Gear Reckon Werkschoenen Hoog S3 Zwart
Solid Gear

Solid Gear Reckon Werkschoenen Hoog S3 Zwart

€169,95 excl. btw
€205,64 incl. btw
Sixton Sixton Bergamo Horeca Werkschoenen Wit Hoog S2
Sixton

Sixton Bergamo Horeca Werkschoenen Wit Hoog S2

€69,95 excl. btw
€84,64 incl. btw
Sixton Sixton Verona Horeca Werkschoenen Wit Hoog S2
Sixton

Sixton Verona Horeca Werkschoenen Wit Hoog S2

€66,95 excl. btw
€81,01 incl. btw

Werkschoenen zijn er in veel uitvoeringen en met verschillende normeringen en certificeringen.

Belangrijk is dat de veiligheidsschoenen comfortbal tijdens een lange dag op de werkvloer. Schoenen tijdens het werk krijgen vaak veel te voortduren en worden intensief belast. Een goede loopzool zorgt ervoor dat de werkschoenen uw voeten de ondersteuning geven die ze nodig hebben om vermoeide en/of pijnlijke voeten te voorkomen. Naast een goede loopzool is ook het ademend vermogen van belang voor het afvoeren van transpiratievocht. Naast comfort en functionaliteit zijn werkschoenen natuurlijk ook veiligheidsschoenen. De meest verkochte normering bij een veiligheidsschoen is S3. Maar bij sommige werkzaamheden kan een S1P, S2 of S1 normering ook volstaan. Naast werkschoenen is er ook veel keuze in werklaarzen, veiligheidslaarzen en werkklompen.  

S3 Werkschoenen


De meest verkochte normering is de S3 normering. Deze werkschoenen worden ook wel ‘S3 schoenen’ genoemd. Maar zijn de S3 werkschoenen wel echt altijd nodig? Een S3 normering houdt in dat de schoen een veiligheidsneus heeft. Daarnaast voorzien van een beschermende tussenzool die beschermt tegen scherpe voorwerpen en antistatische eigenschappen. Vaak weet men niet dat S1P werkschoenen bijvoorbeeld dezelfde eigenschappen hebben dan de S3 normering, behalve de waterdichtheid. Wanneer dit past bij de werkomstandigheden kan een S1P al voldoende zijn. S1P kan dus uitkomst bieden bij binnen werkzaamheden. 

Sixton Werkschoenen


Sixton is een Italiaanse schoenen producent die constant bezig is met het ontwikkelen en produceren van de beste veiligheidsscchoenen met het hoogste comfort. Bekende modellen van Sixton zijn de Corvara, dit is een hoog model met S3 normering. Deze schoen onderscheid zich door een zeer comfortabele en flexibele loopzool met uitstekende schokdemping om zo druk bij elke stap gelijkmatig te verdelen. Het Buffalo wax leer zorgt voor een goed ademend vermogen van de werkschoenen. Ook is de Sixton Corvara verkrijgbaar met Outdry. Outdry zorgt ervoor dat de werkschoenen 100% waterdicht zijn en uw voeten droog blijven tijdens natte omstandigheden.

Grisport Werkschoenen


Grisport is één van de grootste werkschoenen merken in de Benelux. Naast veiligheidsschoenen produceert Grisport kwalitatieve wandelschoenen. Veel technologie die in de wandelsport worden gebruikt heeft men meegenomen naar de werkschoenen. Voorheen waren de modellen 703 en 701 de meest verkochte. Recent zijn deze modellen uit het assortiment gehaald door Grisport en vervangen door de 803 en 801. Model 803 is de hoge uitvoering en 801 de lage uitvoering. De reden van deze wijziging is dat de pasvorm iets is gewijzigd en er een composiet neus is toegevoegd. Naast deze modellen heeft Grisport een ruim assortiment in veiligheidsschoenen, voor elke toepassing een passend model. Ook werklaarzen behoren tot het uitgebreide assortiment.


Werklaarzen


Werklaarzen zijn sinds een aantal jaar onmisbaar in het straat beeld. Een werklaars is verkrijgbaar inmiddels in oneindige variaties verkrijgbaar. Met bontvoering, Ademende voering of zonder voering. De laarzen met bontvoering zijn de meest verkochte werklaarzen. Maar ook de ademende voering is het met name in het voorjaar populair. Veel verkochte kleuren onder de laarzen zijn de bruine, zwarte en naturel leer kleuren.

In ons assortiment hebben wij gekozen voor de Sixton Werklaarzen. Deze werklaarzen hebben maximaal comfort en functionaliteit. Door de vesteviging in de hiel voorkomt de Sixton het sloffen in de werklaars en het hierdoor beschadigen van de bontvoering.

In navolging op de Montana serie is de Ranger collectie ontwikkeld, deze werkschoenen hebben een half hoog model, iets lager dan de standaard werklaars. Ook is er nog iets meer gedacht aan het uiterlijk waardoor de laarzen ook na het werk goed te dragen zijn!

Sixton Werklaarzen


Ook de Sixton Werklaarzen zijn een begrip in Nederland, de werklaarzen zitten vol met unieke eigenschappen wat ze onderscheid van vergelijkbare modellen. Zo heeft de Sixton Montana een extra versteviging bij de hak waardoor u stevig in de laars zit. Bij een uitvoering met bont voorkomt deze versteviging snelle slijtage door het heen en weer schuiven in de werklaarzen. De Sixton Montana is verkreigbaar in het bruin, zwart en beige. Naast kleur kunt u ook kiezen uit een bont voering of een ademende Airplus 3d. Net als bij de Corvara schoenen zijn de Montana laarzen ook verkrijgbaar met Outdry wat zorgt dat de laarzen waterdicht zijn.


Redbrick Sneakers


De safety sneakers van Redbrick zijn een combinatie van stijl en veiligheid. De sneakers zijn bedacht met het idee om werkschoenen een modernere uitstraling te geven. De eerste serie die is uitgebracht zijn de Redbrick Classic Sneakers met bekende modellen zoals de Granite, Slate of Smaragd. Vanuit de Classic collectie zijn in de nieuwe serie Sneakers een aantal innovaties toegepast met een ander ontwerp met als resultaat o.a. de modellen Jumper, Smooth en Gravity. De Redbrick veiligheidsschoenen zijn verkrijgbaar vanaf maat 36 tot en met 51, ook voor de dames zijn er dus maten beschikbaar. Naast een brede maat range zijn er ook vele verschillende kleuren en designs verkrijgbaar. Voor iedereen een passend design. De safety sneakers zijn er in een S3 uitvoering maar ook in een S1P uitvoering


Veiligheidslaarzen


De bekende veiligheidslaarzen van PVC zijn bekend en al jaren zeer populair. Bij bijvoorbeeld natte omstandigheden beschermen de S5 gecertificeerde veiligheidslaarzen tijdens de werkzaamheden. Naast de bekende PVC Laarzen zijn er steeds meer innovaties toegepast in de veiligheidslaarzen om het comfort te verhogen bij langdurig gebruik. Dunlop is in Nederland het bekendste merk op het gebied van PVC en veiligheidslaarzen. Zo zijn er laarzen met een betere loopzol of isolerende thermo voering voor in de koudere maanden of omstandigheden.


Werkklompen


In ons assortiment hebben wij naast een breed assortiment werkschoenen of veiligheidsschoenen ook werkklompen. Zowel Zweedse Klompen als de Sika Werkklompen zijn online te bestellen. Klompen zijn verkrijgbaar met of zonder normering, klompen zonder normering worden vaak in de vrije tijd gedragen. Klompen met een normering zijn geschikt om tijdens het werk te dragen, deze werkklompen hebben een veiligheidsneus. Klompen zijn verkrijgbaar met een open of dichte hak, van hout of rubber. Sika heeft ook klompen die geschikt zijn om las werkzaamheden met uit te voeren. Uniek aan Sika is de flex technologie, het rubber van de klomp is zeer buigzaam en flexibel wat zorgt voor een fijn draagcomfort voor minder vermoeide voeten tijdens een lange werkdag.<


Goede Werkschoenen


Vaak horen wij klachten over vermoeidheid aan het einde van de werkdag, of een pijnlijke rug of pijnlijke voeten. Deze klachten kunnen deels komen uit het dragen van verkeerde werkschoenen. Het is te makkelijk om alleen de werkschoenen hiervoor de schuld te geven want er zijn meer factoren die mee spelen bij dit soort klachten.

De belangrijkste onderdelen van werkschoenen die zorgen voor een een comfortabel draagcomfort zijn het ademende vermogen en de loopzool. Er zijn vele verschillende soorten leer op de markt. Een goede leer soort heeft een goed ademend vermogen. De belangrijkste functie van een loopzool is de demping,, wanneer een loopzol geen demping geeft krijgen met name uw knieën bij elke stap een schok te verwerken.


Inlegzool Werkschoenen


Een afwijkende voet kan ervoor zorgen dat een standaard zooltje niet voldoende ondersteuning geeft. De Mysole Work Inlegzolen kunnen deze klachten verminderen en werken comfort verhogend. Wanneer deze nog niet voldoende ondersteuning bieden kan een goede podoloog uitkomst bieden.

Mysole Work zijn speciaal ontwikkelde inlegzolen voor werkschoenen. De inlegzolen zijn verkrijgbaar in twee varianten, deze zolen zijn op basis van de meest voorkomende voetklachten. Wanneer deze nog niet voldoende ondersteuning bieden kan een goede podoloog uitkomst bieden. Deze maakt een inlegzool voor uw voet op maat en controleert na een periode of de zool het juiste effect geeft op uw houding.

Hieronder per type inlegzool een korte uitleg voor welke voet de Mysole inlegzool geschikt is.

Mysole Work Shock Absorption

Deze inlegzool zorgt voor een betere shock absorptie dan de standaard meegeleverde inlegzool. Geschikt voor elk type voet. Het gebruik van de de Mysole Work Shock Absorption zal zorgen voor meer comfort tijdens de vele kilometers per dag. Bij bekende problemen als branderige voeten of een overbelaste/doorgezakte middenvoet is de Shock Absorption een absolute aanrader!

Mysole Work Anatomical

Net als de Shock Absorption is de Mysole Work Anatomical inlegzool comfort verhogend. Deze zool is ontwikkeld voor een overbelaste/doorgezakte voorvoet of voetboog. Ook bij instabiele enkels met als gevolg vermoeide voeten van de Antatomical uitkomst bieden. Deze inlegzolen zijn antistatisch en voorzien van koolstof wat geurverminderend werkt.

Werksokken


Ook werksokken zijn een belangrijke factor in het voorkomen van klachten. In de zomer moeten werksokken zorgen dat ze het zweet goed afvoeren en de voeten droog houden. In de winter is het naast het droog houden van de voeten ook belangrijk dat de werksokken de juiste isolatie hebben om de voeten warm te houden. Koude voeten kunnen ervoor zorgen dat de klachten van vermoeidheid, spier en gewrichtspijn toenemen.

Kortom om klachten te voorkomen kunt u de volgende acties ondernemen:

  • Werkschoenen die goed ademen en een loopzool hebben met goede demping.
  • Een inlegzool die past het type voet
  • Wersokken die het zweet afvoeren en warmte vasthouden in de winter

Blijft u klachten houden? Of wilt u graag een persoonlijk advies op basis van uw klachten? Wij helpen u graag en nemen gerust de tijd voor !

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »

Account aanmaken

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Registreren

Recent toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal excl. btw:€0,00
Bestel nog voor €75,00 en de verzending is gratis

Taal & Valuta

Product filters

Prijs
Min: €0
Max: €250
Merken
  • Bekijk meer
Eigenschappen
Materiaal
  • Bekijk meer
Hoofdkleur
  • Bekijk meer
Secundaire Kleur
  • Bekijk meer