Beschermende Kleding

Beschermende kleding voor speciale werkzaamheden? Wij hebben een ruim assortiment werkkleding voor elk vakgebied. Sommige werkzaamheden vragen meer bescherming dan ‘normale’ werkkleding geeft. Daarom is goede veiligheidskleding van belang voor een veilige werkdag. Steeds vaker kiest men voor Reflecterende Kleding voor een goede zichtbaarheid op de werkvloer. Bij werkzaamheden met vlammen is Brandvertragende kleding uitkomst bieden. De beschermende kleding is ondertussen verder ontwikkeld waardoor de veiligheid niet ten koste van het comfort hoeft te gaan.

Vragen of informatie over beschermende kleding? Bel of mail gerust 0513-820111 of info@bedrijfskledingonline.nl

X

Beschermende kleding

 

Wij begrijpen goed dat het belangrijk is dat u de juiste beschermende kleding aanschaft. Een goed advies is dan ook van belang om goed beschermd aan het werk te gaan. Tussen de verschillende kleding kan veel verschil zitten, verkeerde kleding kan soms vervelende gevolgen hebben. Bekijk daarom altijd goed welke voorwaarden in de Risico Inventarisatie (RI&E) staan. Aan de hand van deze risico’s kan gekeken worden welke werkkleding u hier tegen kan beschermen tijdens het werk.


Reflecterende kleding

Bij reflecterende kleding maken wij onderscheid in drie groepen. Hoge Zichtbaarheidskleding is gecertificeerd volgens Europese normen. De zichtbaarheid van de reflecterende kleding is verdeeld in drie klasses. Hierbij is 3 de klasse met maximale zichtbaarheid. De zichtbaarheid van reflecterende kleding wordt bepaald door de reflecterende striping en de fluoriserende kleur van de werkkleding.

RWS Kleding


Dit is het richtlijn van Rijkswaterstaat. Deze richtlijn dient gevolgt te worden wanneer men aan het werk is ‘aan’ rijkswegen. Dit wil zeggen dat op een eigen terrein Rijkswaterstaat niet verplicht is. Het verschil tussen werkkleding met verhoogde zichtbaarheid volgens Europese normering en RWS kleding is de reflecterende striping.


Visible kleding


Visible kleding is de nieuwe trend binnen de werkkleding. Kleding met een neutrale uitstraling en reflecterende details voor een betere zichtbaarheid. Deze werkkleding is niet gecertificeerd voor ‘high visibility’ maar voor veiligheid op eigen initiatief.

Vragen? +31(0)513-724641 of info@bedrijfskledingonline.nl | Klantenservice maandag t/m vrijdag 10:00 - 17:00