Gehoorbescherming met Radio

Gehoorbescherming met radio is een combinatie van comfort en veiligheid. Bescherm u tegen gehoorschade met de juiste gehoorbescherming. Gehoorschade ontstaat wanneer de trilharen in het oor beschadigd raken. Dit kan komen door bijvoorbeeld langdurige blootstelling aan hard geluid of zelfs door een éénmalige blootstelling aan geluid wat harder is dan 120 dB. Het voordeel van Gehoorbescherming met Radio is dat in de gehoorkap een Radio zit verwerkt, bij werkzaamheden waar u niet hoeft te communiceren is dit ideaal. U bepaalt zelf welke radio zender u luistert en op welke volume, uiteraard een acceptabel volume zonder het risico op gehoorbeschadiging. In onze shop hebben wij een ruim assortiment aan Gehoorkappen van verschillende merken zoals de Peltor serie van het bekende merk 3M.

Gehoorbescherming met Radio Kopen


Gehoorbescherming met Radio is de oplossing voor iemand die een hekel heeft aan Gehoorbescherming. Door de radio die verwerkt is in de gehoorkap maakt het dragen van oor bescherming een stuk aangenamer. Vaak is gehoorbescherming verplicht op de werkvloer, hierbij staat dan ook vermeld hoeveel dB u moet dempen. De gehoorbescherming met radio heeft een FM ontvanger die u kunt instellen op uw favoriete Radio zender zoals bijvoorbeeld Radio 538 of 3FM. Naast het instellen van de zender kunt u ook eenvoudig het volume regelen tijdens het werken. Gehoorkappen hebben wij van 3M, Scott, Honeywell en ons ‘huismerk’ Beeswift.

Peltor Gehoorbescherming met Radio


Een Peltor gehoorbescherming met radio is verkrijgbaar met verschillende in een aantal verschillende uitvoeringen.  De twee modellen van Peltor zijn de Protac III en het model Worktunes. Beide Peltor gehoorkappen zijn verkrijgbaar in een hoofdband of helmbevestiging uitvoering. De gehoorkap met helmbevestiging kunt u aan uw Peltor Bouwhelm bevestigen. Alleen in combinatie met een Peltor Bouwhlem is de combinatie gecertificeerd. Het model Protac III heeft een demp waarde van 26 dB(A) en de Worktunes 32 dB(A). Wanneer u geen veiligheidshelm hoeft te dragen op uw werplek is de uitvoering met hoofdband de beste oplossing.

Vragen? +31(0)513-724641 of info@bedrijfskledingonline.nl | Klantenservice maandag t/m vrijdag 10:00 - 17:00