Sixton Werklaarzen

Sixton Werklaarzen zijn één van de populairste werklaarzen in de markt, maar waarom zijn juist deze laarzen zo populair geworden? De in Italie ontworpen en en geproduceerde laarzen combineren stijl, comfort en slijtvastheid waardoor de werklaarzen erg prettig zijn om te dragen. De collectie van de Sixton Werklaarzen is ondertussen enorm uitgebreid met verschillende varianten en uitvoeringen. Een populaire variant is de laars met OutDry, deze technologie zorgt ervoor dat de laarzen 100% waterdicht zijn. Er is keuze uit twee modellen, de Sixton Ranch en Sixton Montana. Hierbij is de Ranch de nieuwste serie met een vernieuwd ontwerp.

Sixton Werklaarzen Kopen

 

Welke Sixton Werklaarzen zijn voor mij de beste keuze? Het is belangrijk om te weten waar en wanneer je de laarzen wilt gaan dragen. Het verschil in isolatie tussen de wol en AirPlus Mesh voering is natuurlijk behoorlijk. Wanneer je de laarzen dus ook in het voor- en najaar wil dragen is AirPlus variant aan te raden. In de winter periode zou je dan kunnen kiezen voor een wollen sok die dan de isolatie van een wol voering compenseert. Werk je in natte of drassige omstandigheden, kies dan voor de variant met OutDry. Hierdoor blijven je voeten droog gedurende de werkdag.

 

Sixton Werklaarzen Montana

 

De Montana collectie is de meest bekende werklaarzen collectie van Sixton, deze laarzen zijn er ondertussen in vele verschillende varianten verkrijgbaar zoals de kleuren. De laars is er in drie verschillende kleuren namelijk Bruin, Zwart en Naturel. Hiervan is de bruine kleur de meest verkochte, vaak vindt men deze kleur een kleur die iets meer uit het oog springt. Dan volgt de keuze tussen de AirPlus en Wol voering waarbij het unieke aan de Sixton Werklaarzen Montana is dat er een versteviging in de hak zit. Deze versteviging zorgt ervoor dat je voet op zijn plek blijft bij elke stap. Dat voorkomt vermoeide voeten maar ook een snelle slijtage van de voering.

 

Sixton Werklaarzen Waterdicht

 

Hoe kunnen de werklaarzen van Sixton 100% waterdicht zijn? Door gebruik te maken van de OutDry technologie worden de laarzen gegarandeerd 100% waterdicht. OutDry is een tussenlaag die geplaatst wordt tussen de buiten- en binnelaag van de Sixton werklaarzen. Deze laag blokkeert het vocht wat door de naden naar binnenkomt. Het unieke aan OutDry is dat deze laag niet ten koste gaat van het ademend vermogen. Hun technologie geeft transpiratievocht aan de binnenkant ruimte om naar buiten te gaan. In combinatie met het echte leder wat een open structuur heeft wat door Sixton gebruikt wordt hebben de Sixton Werklaarzen een goed ademend vermogen!

 

Vragen? +31(0)513-724641 of info@bedrijfskledingonline.nl | Klantenservice maandag t/m vrijdag 10:00 - 17:00