Vragen? +31(0)513-724641 of info@bedrijfskledingonline.nl | Klantenservice maandag t/m vrijdag 10:00 - 17:00

Sixton Werklaarzen

De Sixton Werklaarzen geven het comfort wat u nodig bent tijdens de vele kilometers die u dagelijks loopt.

Bovendien hebben de laarzen een mooie trendy uitstraling. Werklaarzen van Sixton Peak worden in het Italiaanse Padova met veel passie geproduceerd. Sixton Werklaarzen zijn verkrijgbaar in het bruin, zwart en naturel. Zowel verkrijgbaar met een wol voering of ademende Airplus 3D binnen voering. Ook is elke kleur/uitvoering combinatie er in een 100% waterdichte uitvoering door de Outdry® technologie.

Sixton Werklaarzen


Sixton Werklaarzen zijn een begrip geworden voor vrijwel elk vakgebied. Naast dat de Sixton Werklaarzen warm en comfortabel zijn hebben ze een modern uiterlijk. Steeds vaker worden de werklaarzen gezien in vrije tijd, bijvoorbeeld langs het voetbalveld of in het bos. Vooral de Bruine leder kleur is een populair. Het Bruine natuur leder heeft een natuurlijk uiterlijk en kan goed gecombineerd worden met een jeans.

De Sixton Werklaarzen zijn gemaakt van ‘natuurlijk’ Gevet Nubuck Leder. Een eigenschap van Nubuck leder is dat deze soort goed ademend. Daarom zorgt een combinatie van Nubuck leder en een microfiber binnen voering ervoor dat het transpiratie vocht wordt afgevoerd. Echter kan leer wat niet goed ademt kan ervoor zorgen dat u vermoeide voeten krijgt. Hierdoor zijn de laarzen van Sixton beter dan vergelijkbare laarzen. Werkzaamheden in voornamelijk natte of drassige omstandigheden? De werklaarzen zijn er ook in een 100% waterdichte uitvoering.

Sixton Werklaarzen Montana


Bij de Sixton Montana werklaarzen is gedacht aan details die het comfort verhogen. Zoals de versteviging in de hak aan de binnenzijde zorgt ervoor dat uw voeten klem zitten bij elke stap. Een voordeel hiervan is dat uw voeten en lichaam minder belast worden en de bont voering langer goed blijft. Deze versteviging noemt men ‘Stabil Active’ en verbeterd de stand van de voet.

De ‘Dual Insulation’ losse inlegzool heeft isolerende eigenschappen om de kou buiten te houden tijdens koude of winterse omstandigheden. Daarnaast zijn Sixton Werklaarzen zijn volledig metaalvrij waardoor ook perfect te gebruiken zijn bij werkzaamheden waar dit nodig is. Het model Montana is verkrijgbaar in een Wol gevoerde uitvoering of met AirPlus voering. Door de wol voering zijn de laarzen warm en zacht voor de koudere periode van het jaar.

Sixton Werklaarzen Outdry


Outdry is een unieke gepatenteerde technologie die ervoor zorgt dat de werklaarzen 100% waterdicht zijn. Dit komt doordat het een extra laag tussen het bovendeel en de binnen voering van de laarzen is. Daarom dringt het water niet door tot de schoenen en gaat vocht weer naar buiten. Het waterdicht maken van schoenen is opzicht niet uniek. Wel is uniek dat Outdry als eigenschap heeft dat het niet ten koste gaat van het ademende vermogen. 

Door de structuur van de tussenlaag kan het vocht aan de binnenkant van de schoen naar buiten. Dezelfde tussenlaag blokkeert het het water wat doordringt door de lederen buitenkant Deze waterdichte Outdry uitvoering is verkrijgbaar in de kleuren Bruin en Zwart. En zowel met Airplus als met Bont voering. Naast Sixton werklaarzen zijn er ook Sixtonwerkschoenen verkrijgbaar met Outdry. 


Sixton Werklaarzen Gevoerd


Gevoerde Sixton Werklaarzen is de meest bekende variant. Elk jaar weer is er veel vraag naar warme gevoerde laarzen. Deze laarzen zijn zo populair door de zachte en warme bont voering die fijn aanvoelt tijdens de koudere maanden van het jaar. Een ander voordeel van Sixton Werklaarzen is dat ze eenvoudig aan en uit te doen zijn en geen veters hebben. Het draagcomfort van werklaarzen is hoog! 

Een voordeel van Sixton Werklaarzen is dat de hak voorzien is van een speciale ‘Stable Active’. Deze innovatie zorgt ervoor dat uw voeten in de juiste positie blijven staan wat voetklachten kan voorkomen. Een ander voordeel is dat bij veel werklaarzen door een losse pasvorm de bont voering snel slijt. Dit komt door het ‘sloffen’ in de laarzen. Daarom heeft Sixton de ‘Stable Active’ toegepast in de werklaarzen hierdoor blijft de bont voering langer goed.