Vragen? +31(0)513-724641 of info@bedrijfskledingonline.nl | Klantenservice maandag t/m vrijdag 10:00 - 17:00

Werksokken

Werksokken? Een ruim assortiment werksokken voor diverse tempraturen. Er zijn veel verschillende soorten werksokken verkrijgbaar in elke prijs categorie. Onze meest verkochte werksokken zijn de Werksokken van Blaklader. Hun Werksokken concept heeft voor elke tempratuur passende werksokken. In Nederland worden de Dry Werksokken het meest verkocht. Deze zijn geschikt voor 0 tot +15 graden. In de winter worden de Light sokken het meest verkocht. Deze werksokken zijn geschikt voor -10 tot +10.

Werksokken Kopen

 

Welke werksokken moet ik kopen? Het belangrijkste bij het kopen van werksokken is dat ze u beschermen tegen kou in de winter maar toch zweet afvoeren. In de zomer is het prettig wanneer uw voeten droog en koel blijven. Zweet is een van de meest voorkomende klachten tijdens het werk. Dit kan zorgen voor vermoeide voeten wat uiteindelijk doorwerkt op het lichaam/rug. De productiviteit neemt door de vermoeidheid als gevolg van de klachten af. Naast werkschoenen die goed ademen en een goede loopzool hebben kunnen werksokken die passen bij de tempratuur en het seizoen zijn kunnen dit soort klachten voorkomen. Wij adviseren u de combinatie van werkschoenen en werksokken die bij uw werkzaamheden passen!

 

Goedkope Werksokken

 

Ook Goedkope werksokken hebben wij in ons assortiment. De Ultimate Werksokken zijn een absolute prijstopper! De Goedkope werksokken van Ultimate bieden comfort en ondersteuning in uw werkschoenen. Het voetbed is gemaakt van zacht gebreid materiaal. De bovenkant van de werksokken ademt goed en heeft een prettig elastisch draagcomfort.

 

Blaklader Werksokken

 

Blaklader heeft als antwoord op de steeds meer voorkomende klachten hun Werksokken Concpet bedacht. Hierin is voor elke tempratuur en seizoen een passende werksok gemaakt. De werksokken zijn functioneel en hebben een duurzame kwaliteit.

Het werksokken concept is opgedeeld in DRY, LIGHT, WARM en XWARM. Werksokken voor -30 tot +15. Kies de werksokken die passen bij uw werk tempratuur en voorkom koude of bezweette voeten tijdens uw werk!