Vragen? +31(0)513-724641 of info@bedrijfskledingonline.nl | Klantenservice maandag t/m vrijdag 10:00-17:00

Sixton Werklaarzen

De Sixton Werklaarzen geven het comfort wat u nodig bent tijdens de vele kilometers die u dagelijks loopt. Bovendien hebben de laarzen een mooie trendy uitstraling. Werklaarzen van Sixton Peak worden in het Italiaanse Padova met veel passie geproduceerd.  Sixton Werklaarzen zijn verkrijgbaar in het bruin, zwart en naturel. Zowel verkrijgbaar met een wol voering of ademende Airplus 3D binnen voering. Ook is elke kleur/uitvoering combinatie er in een 100% waterdichte uitvoering door de Outdry technologie.

De Sixton Werklaarzen kunt u online bestellen met snelle levering. Vragen of meer informatie? 0513-820111 of info@bedrijfskledingonline.nl

Sixton Werklaarzen


De Sixton Werklaarzen zijn gemaakt van ‘natuurlijk’ Gevet Nubuck Leder. Een eigenschap van Nubuck leder is dat deze soort goed ademend. Daarom zorgt een combinatie van Nubuck leder en een microfiber binnen voering ervoor dat het transpiratie vocht wordt afgevoerd. Echter kan leer wat niet goed ademt kan ervoor zorgen dat u vermoeide voeten krijgt.

Sixton Werklaarzen Montana


Bij de Sixton Montana werklaarzen is gedacht aan details die het comfort verhogen. Zoals de versteviging in de hak aan de binnenzijde zorgt ervoor dat uw voeten klem zitten bij elke stap. Een voordeel hiervan is dat uw voeten en lichaam minder belast worden en de bont voering langer goed blijft. Deze versteviging noemt men ‘Stabil Active’ en verbeterd de stand van de voet.

De ‘Dual Insulation’ losse inlegzool heeft isolerende eigenschappen om de kou buiten te houden tijdens koude of winterse omstandigheden. Daarnaast zijn Sixton werklaarzen zijn volledig metaalvrij waardoor ook perfect te gebruiken zijn bij werkzaamheden waar dit nodig is.


Sixton Werklaarzen Outdry


Outdry is een unieke gepatenteerde technologie die ervoor zorgt dat de werklaarzen 100% waterdicht zijn. Dit komt doordat het een extra laag tussen het bovendeel en de binnen voering van de laarzen is. Daarom dringt het water niet door tot de schoenen en gaat vocht weer naar buiten. Deze waterdichte Outdry uitvoering is verkrijgbaar in de kleuren Bruin en Zwart. En zowel met Airplus als met Bont voering.