Menu
EUR
  • Voor bedrijven, zzp'ers en klussers
  • Online & in de buurt
  • Bestel veilig met een snelle levering
  • 6 dagen per week bereikbaar

Bedrukken & Borduren van kleding

Naast het leveren van maatwerk in kleding geldt dit ook voor het bedrukken van kleding. Praktijkvoorbeelden die wij langs zien komen laten vaak zien dat het niet eenvoudig is om verwachtingen van een bedrukking en de daadwerkelijke uitkomst bij elkaar te brengen. Het ontbreken van kennis van bedrukken en in mogelijkheden denken is daar vaak debet aan. Te kleine teksten, verkeerde kleurkeuze, niet de juiste druktechniek. Herkent u dit?

Advies over bedrukken is een specialiteit, een vak. Wat is de toepassing, waar wordt de kleding voor gebruikt is de eerste vraag. Hoe ziet het logo eruit en moet het anders zijn dan standaard het logo op de borst en/of rug. Dit zal leidend zijn voor de keuze van de soort bedrukking. Een borduring, industriële transfer, een digitale print transfer of flex transfer. Heeft u de keuze al gemaakt? Jarenlange ervaring op het gebied van bedrukken en ontwerp staan voor u klaar. Laat ons uw verwachtingen managen, adviseren en ervoor zorgen dat u de juiste bedrukking met de gewenste uitstraling krijgt.

Interesse of vragen? Neem contact met ons op: [email protected] of bel 0513-724641

Het is ook mogelijk om uw logo of ontwerp in onze studio aan te laten passen of geschikt te maken voor drukken of borduren. Wel zo gemakkelijk en met het juiste advies, de juiste bedrukking. 

 

Bedrukken & Borduren

Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal excl. btw
€0,00
Bestel nog voor €75,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!