Greiff Bedrijfskleding

Greiff Bedrijfskleding is een Duitse kleding producent gespecialiseerd in representatieve bedrijfskleding en horeca kleding. De voordelen zijn dat men de kwaliteit en functionaliteit richt op wat er gevraagd wordt van professionele kleding. Zo zijn de kostuums van Greiff wasbaar en strijkvrij. En is het belangrijk dat kleding goed na te leveren is zodat bij slijtage/vervanging of een nieuwe medewerker dezelfde bedrijfskleding aangeschaft kan worden. Zowel in de representatieve kleding als in de horeca kleding heeft Greiff een traditioneel assortiment als een assortiment wat voldoet aan de laatste mode trends!

Vragen of meer informatie over? Bel of mail gerust 0513-820111 of info@bedrijfskledingonline.nl

Greiff Bedrijfskleding


De professionele bedrijfskleding is verkrijgbaar in vele soorten, kleuren en maten om zo iedereen van passende kleding te kunnen voorzien. De verschillende collecties van Greiff bedrijfskleding bieden voor elk budget een geschikte collectie. De Basic lijn is de instap collectie, een prima kwaliteit voor zeer scherpe prijzen. De Modern collectie is net even meer. Een moderne uitstraling en pasvorm. De top lijn is de Premium collectie, deze collectie is gemaakt van de meest hoogwaardige materialen voor een maximaal comfort en functionaliteit.

Greiff Horeca Kleding


Als sinds jaar en dag is Greiff specialist in professionele Horeca Kleding. Zo heeft het assortiment voor elk budget een koksbuis en koksbroek. Met een traditioneel of modern design. Ook voor bijvoorbeeld scholen en uitzendbureaus is er een basis lijn kokskleding voor zeer aantrekkelijke prijzen! Afgelopen jaren is er veel ingezet op een moderne horeca kleding collectie en kokskleding van een hoog niveau. Voor elke horecagelegenheid is er een lijn die aansluit bij de gewenste uitstraling. Naast uitstraling zijn kwaliteit en functionaliteit de twee belangrijkste uitgangspunten bij het ontwerp en de productie.

Greiff Overhemden


Naast de bedrijfskleding kostuums en horeca kleding is er een ruim assortiment bijpassende overhemden en blouses. In elke pasvorm en kwaliteit. Zo zijn de de overhemden net als de kostuums opgedeeld in Basic, Modern en Premium. Hierbij is duidelijk het verschil in pasvorm en kwaliteit zichtbaar. De premium overhemden en blouses hebben een zeer luxe uitstraling en een ijzersterke kwaliteit gecombineerd met een fijne pasvorm.

Bedrijfskleding Personaliseren


Naast het leveren van de Greiff Bedrijfskleding kunnen wij uw kostuum, overhemd, horeca kleding of kokskleding personaliseren. Hierbij zijn verschillende mogelijkheden. Het personaliseren kan met uw bedrijfslogo en/of met een persoonsnaam. Geheel naar wens te verzorgen in ons eigen atelier.

Vragen? +31(0)513-724641 of info@bedrijfskledingonline.nl | Klantenservice maandag t/m vrijdag 10:00 - 17:00