Kokskleding

Stijlvolle Kokskleding voor in de keuken. Een modern uiterlijk van de outfit van keuken personeel geeft een goede indruk aan gasten. Naast een modern uiterlijk is een goede pasvorm met veel bewegingsvrijheid belangrijk. Een betere bewegingsvrijheid zorgt voor meer comfort. Het assortiment kokskleding bestaat uit kleding voor in de keuken maar ook uit representatieve kleding en serveerkleding voor in het restaurant van o.a. het merk Greiff. Deze bedrijfskleding kan worden voorzien van een bedrijfslogo of naam in ons eigen atelier, dit is al mogelijk vanaf 5 artikelen wat uniek is. Ook is het mogelijk om een afspraak te maken bij u op locatie voor een pas sessie met uw personeel voor een goed passend kleding pakket.

Koksbuis


De Koksbuis is een belangrijk onderdeel van de Kokskleding outfit. Een koksbuis is verkrijgbaar in vele verschillende varianten en designs. Omdat een koksbuis steeds meer een mode artikel aan het worden is, veranderen de koksbuis collecties regelmatig. De kwaliteit, functionaliteit en pasvorm van een koksbuis moet voorop blijven staan om prettig te kunnen werken. Steeds belangrijker bij een koksbuis is dat het materiaal een goed ademend vermogen heeft. Hiervoor is een koksbuis ontwikkeld met bijvoorbeeld een Coolmax toevoeging in het materiaal. Coolmax zorgt ervoor dat zweet wordt afgevoerd en uw lichaam droog en koel blijf in een warme keuken.

Koksbroek


Bij een goede koksbuis hoort een koksbroek met veel comfort en bewegingsvrijheid. Daarom hebben wij in ons assortiment bijpassende koksbroeken die uw outfit compleet maken voor een goede uitstraling en veel comfort in de keuken. De koksbroeken zijn verkrijgbaar in diverse materiaal soorten en vrijwel elke maat. Voor elke wens is tegenwoordig wel een model verkrijgbaar!

Kokskleding met logo


Naast het leveren van de kokskleding is het mogelijk uw outfit te personaliseren voor een uniforme en professionele uitstraling van uw restaurant, café of bistro. Het personaliseren van bedrijfskleding kan op verschillende manieren, door middel van een bedrukking of borduring. Ook is het mogelijk om elk kledingstuk individueel te personaliseren met een naam of bijvoorbeeld een functie. Bij kokskleding met logo heeft uw personeel een professionele uitstraling!

Goedkope Kokskleding


Goedkope Kokskleding? Wij hebben een ruim assortiment goedkope kokskleding voor bijvoorbeeld scholen of evenementen. Deze kokskleding heeft een normale pasvorm en een traditioneel design. Wij zoeken altijd de artikelen die ondanks de vlijmscherpe prijs toch een goede functionaliteit hebben om zo prettig in de kunnen werken. Bij grote afname's zijn bij deze 'basic' artikelen aantrekkelijke kortingen mogelijk. Ook kan de kleding gepersonaliseerd worden met het logo van uw organisatie en/of met een individuele naam.

Vragen? +31(0)513-724641 of info@bedrijfskledingonline.nl | Klantenservice maandag t/m vrijdag 10:00 - 17:00