S3 Werkschoenen

S3 werkschoenen zijn de meest verkochte werkschoenen in Nederland. S3 is de veiligheidsnorm van de schoenen. Veiligheidsnormen voor werkschoenen zijn er van S1 tot S5. Een S3 normering heeft een tussenzool die beschermd tegen scherpe voorwerpen. Een veiligheidsneus en het boven materiaal is water en vloeistof dicht. S3 werkschoenen zijn er in verschillende kwaliteiten. De prijs van werkschoenen wordt met name bepaald door het materiaal en de loopzool van de schoenen. In ons assortiment hebben wij o.a. de merken Sixton, Grisport, Redbrick, Blaklader en Dassy.

Vragen of meer informatie over werkschoenen? Bel of mail gerust! 0513-820111 of info@bedrijfskledingonline.nl

Sixton S3 werkschoenen

 

Sixton Peak heeft een breed assortiment S3 werkschoenen. De werkschoenen worden volledig in Italie geproduceerd. Met veel oog voor kwaliteit en comfort worden de schoenen ontwikkeld om u een schoen aan te kunnen bieden die beschermt maar ook ondersteunt. Tijdens een werkdag maakt u veel meters, een goede loopzool is dan ook zeer belangrijk om lichaamsklachten te voorkomen. Populaire S3 werkschoenen van Sixton zijn bijvoorbeeld de Sixton Corvara of Sixton Badia.

 

Goede S3 Werkschoenen

 

Goede werkschoenen zijn comfortabel gedurende de werkdag. Slecht schoeisel kan vervelende klachten geven. Zoals bijvoorbeeld spier en gewrichtsklachten waardoor u vermoeid raakt of wellicht niet kunt werken.

Deze klachten kunnen komen door een slechte loopzool of slecht ademende schoenen. Maar ook door een combinatie met niet juiste werksokken of inlegzool. In de winter zijn werksokken ervoor om uw voeten te beschermen tegen kou en uw voeten warm te houden, in de zomer wilt u juist dat de warmte en het transpiratievocht wordt afgevoerd.

 

S3 werkschoenen Kopen

 

Populaire S3 werkschoenen zijn de Grisport 803, dit was voorheen het model 703. Het lage model van de 803 is de Grisport 801, dit was voorheen model 701. Ook de sneaker werkschoenen van Redbrick of Bware hebben ook veelal een S3 normering. Ook deze werkschoenen mogen gedragen worden op plekken waar een S3 bescherming gevraagd wordt. Een belangrijk verschil tussen de meeste sneaker werkschoenen en traditionele werkschoenen is dat de sneakers minder geschikt zijn voor ladders. Dit komt door de vlakke loopzool.

Vragen? +31(0)513-724641 of info@bedrijfskledingonline.nl | Klantenservice maandag t/m vrijdag 10:00 - 17:00