Sneaker Werkschoenen

Sneaker Werkschoenen zijn tegenwoordig één van de populairste modellen werkschoenen!

De Sneaker Werkschoenen hebben een hip en trendy design gecombineerd met de veiligheid van traditionele werkschoenen en veiligheidsschoenen. Sinds een aantal jaar is het aantal Sneakers enorm toegenomen en zijn ze inmiddels verkrijgbaar in allerlei soorten, kleuren en maten. De Redbrick Sneaker is in Nederland de meest verkochte Sneaker werkschoen. Naast Redbrick is Bware een van de meest verkochte sneakers.

Bware Sneaker Werkschoenen


Bware is een Nederlandse schoenen producent die een vernieuwende lijn sneaker werkschoenen op de markt heeft gebracht. De Bware werkschoenen onderscheiden zich door de gebruikte materialen en onderdelen. Zo wordt er vaak bespaard op de inlegzool in schoenen, in de Bware sneakers zit een fantastische inlegzool met veel schokdemping. Deze schokdemping vangt de schokken op tijdens elke stap. Daardoor wordt de de schok richting spieren en gewrichten verminderd.

De Sneaker Werkschoenen van Bware zijn verkrijgbaar in verschillende modellen en kleurstellingen. Er kan gekozen worden tussen een laag of hoog model. Het voordeel van een hoog model is dat deze meer stevigheid geeft en dat er geen vuiligheid zoals bijvoorbeeld zaagsel in de schoenen kan komen. De kleuren waar uit gekozen kan worden zijn bruin en zwart De werkschoenen worden geleverd met twee verschillende kleuren veters.

Redbrick Sneaker Werkschoenen


Redbrick is een aantal jaar geleden begonnen met een nieuwe lijn werkschoenen. Daar is de nieuwe trend met moderne werkschoenen begonnen. Werkschoenen krijgen steeds meer een trendy uiterlijk. Zo kan ook je werkkleding outfit er tegenwoordig modern uitzien. Redbrick heeft twee collecties sneaker werkschoenen. De Redbrick Classic collectie en de Redbrick Collection. In de nieuwe collectie zitten onder andere modellen als de Jumper, Smooth en Fly. Deze veiligheidsschoenen hebben een S3 normering en zijn gemaakt van luxe nubuck leder. De vernieuwde loopzool zorgt voor meer grip en stevigheid op de werkvloer.

Sixton Sneaker Werkschoenen


De Italiaanse schoenen producent heeft naast de traditionele werkschoenen ook een ruim assortiment aan moderne werkschoenen met een sneaker uiterlijk. De Cuban is één van deze modellen die een trendy uitstraling heeft veel comfort en veiligheid. Door het succes van Cuban komen er steeds meer modellen in de collectie van Sixton met een Sneaker uitstraling. Een populair model is de Pasitos, deze S3 werkschoenen zijn verkrijgbaar in een laag of hoog model. Ook worden steeds vaker de Sixton Werklaarzen in de vrije tijd gedragen bijvoorbeeld langs het voetbalveld of tijdens wandeling in het bos.

Vragen? +31(0)513-724641 of info@bedrijfskledingonline.nl | Klantenservice maandag t/m vrijdag 10:00 - 17:00