Walkmate Werkschoenen

Walkmate is een Nederlands werkschoenen merk met een basis lijn goedkope werkschoenen. De Werkschoenen Walkmate zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en een goede pasvorm. Walkmate onderscheid zich met vlijmscherpe en onverslaanbare prijzen. De werkschoenen waar men om bekend staan zijn de Walkmate Amsterdam en de Walkmate Dublin. Ook Goedkope Werklaarzen heeft Walkmate. De Walkmate Helsinki is de goedkope werklaars van Walkmate.

Walkmate Amsterdam

 

Goedkope werkschoenen? Walkmate heeft met de Walkmate Amsterdam een hoog model S3 werkschoenen. Gemaakt van duurzaam Buffalo wax leer en een PU/TPU SRC loopzool. Werkschoenen van een hoge kwaliteit voor een vlijmscherpe prijs.

 

Walkmate Dublin

 

De Walkmate Dublin is dezelfde schoen als de Walkmate Amsterdam maar dan een laag model. Een slijtvaste werkschoen met een ademende voering. De S3 veiligheidsneus is gemaakt van RVS staal.

 

Walkmate Helsinki

 

Warme gevoerde werklaarzen van leer? De Walkmate Helsinki is een warme werklaars voor een scherpe prijs. De Walkmate Helsinki is uitgevoerd met een wol voering. Uw voeten blijven stevig zitten door de hak versteviging, dit voorkomt voetklachten en verminderd de slijtage van de wol voering.

Vragen? +31(0)513-724641 of info@bedrijfskledingonline.nl | Klantenservice maandag t/m vrijdag 10:00 - 17:00