Vragen? +31(0)513-724641 of info@bedrijfskledingonline.nl | Klantenservice maandag t/m vrijdag 10:00-17:00

Werkbroek

Nieuwe Werkbroek? Wij hebben voor  u een ruim assortiment van verschillende merken zoals Blaklader en Dassy. Maar ook een goedkope varianten van Basicline. Belangrijk bij het kiezen van de juiste broek is dat u rekening moet houden met uw werkzaamheden. Elk vakgebied vraagt een andere functionaliteit. Vaak is kniebescherming belangrijk, dit is een plek die snel slijt. Is dit ook bij u het geval? Dan is Cordura® kniebescherming aan te raden voor een langere levensduur. Kies de eigenschappen, het materiaal en/of merk van uw werkbroek en u krijgt direct een overzicht met de artikelen die passen bij uw wensen.

Vragen of advies? Bel of mail gerust! 0513-820111 of info@bedrijfskledingonline.nl

Werkbroek Kopen


Een werkbroek kopen? Welke past bij uw werkzaamheden? Met onze eigenschappen ‘filter’ kunt u eenvoudig zoeken naar de broek die bij uw werkzaamheden past. Bijvoorbeeld kunt u selecteren of u spijkerzakken of kniebescherming wilt. Daarnaast is de materiaal keuze ook van belang. Polyester/Katoen is de meest verkochte stofsoort bij broeken voor in het werk. Katoen zorgt voor comfort en polyester voor slijtvastheid. Wanneer u voorkeur voor een merk kunt u uw favoriete merk selecteren. In ons os assortiment vindt u merken zoals Blaklader en Dassy.


Werkbroeken Bouw


Wij hebben voor de bouw een ruim assortiment. Een werkbroek voor in de Bouw moet sterk en functioneel zijn. En een prettig draagcomfort hebben. Veelal is een werkbroek voor de bouw uitgevoerd met kniebescherming en spijkerzakken. Duurzaam materiaal voor een broek in de bouw is polyester/katoen. De X1500 Blaklader is bij uitstek de sterkste werkbroek voor de bouw. Een slijtvaste broek met allerlei handige zakken functionaliteiten om comfortabeler te werken. Populaire broeken in de bouw zijn de Blaklader 1530 of 1570. en de Dassy Seattle of Boston.

Werkbroeken


Werkbroeken zijn er in verschillende uitvoeringen. Steeds vaker wordt er gekozen voor een moderne spijkerbroek. Een spijker werkbroek is er ondertussen in vele uitvoeringen. Ook hebben wij een ruim assortiment in korte broeken voor in de zomer.  Maar ook voor koude omstandigheden of voor werkzaamheden tijdens regen zijn er geschikte broeken. Een warme Winter Werkbroek of  Waterafstotend Softshell materiaal.

Brandvertragend, Multinorm of Reflecterend? Deze broeken vallen onder veiligheidskleding en staan aan deze categorie bij Brandvertragende kleding, Multinorm kleding of Reflecterende kleding.