Dassy Overall

Een DASSY Overall is er in een Amerikaanse overall of volledige overall uitvoering. De overalls zijn verkrijgbaar diverse kleurstellingen, zowel in de bekende twee kleurencombinaties als in een één kleur uitvoering. Naast de normale werkkleding heeft DASSY ook een breed assortiment Reflecterende kleding en Brandvertragende kleding. Er zijn verschillende Overalls verkrijgbaar van DASSY met een Brandvertragende coating of fluorescerend materiaal en reflecterende striping. Daarnaast zijn er ook Multinorm Overalls.

DASSY Overall Cannes

 

De Cannes is een tweekleurige overall van DASSY. Het model Cannes is een volledige overall in een polyester/katoen kwaliteit. De DASSY Cannes is industrieel wasbaar volgens EN ISO 15797. Deze Overall heeft rechte pasvorm met rugelastiek voor een betere taillering en meer comfort. Uitgerust met Cordura® versterkte kniezakken voor kniebeschermers en diverse handige zakken.

 

DASSY Overall Versailles

 

De DASSY Overall Versailles is een Amerikaanse Overall uitgevoerd in een twee kleuren combinatie. Een complete overall uitgerust met een verstelbare en elastische taille. Voor een langere levensduur zijn de verstelbare kniezakken versterkt met slijtvast Cordura® De Versailles is verkrijgbaar in verschillende kleur combinaties die bijpassend zijn bij andere artikelen uit de Classic collectie. Hetzelfde model als de Versailles is ook verkrijgbaar in een één kleurige uitvoering, dit is de Amerikaanse Overall Ventura. De Ventura is er ook 100% katoen uitvoering.

 

DASSY Overall Brandvertragend

 

Het model DASSY Toronto is een brandvertragende overall in de kleuren zwart of grijs. Deze overall uit de Safety collectie voldoet aan de EN ISO 11612. Deze normering staat voor bescherming tegen hitte en warmte. Ook heeft de overall EN ISO 11611 normering voor bescherming bij lassen en aanverwante processen. Bij de omschrijving van de Toronto staat een specificatie van de normeringen vermeld. Hieruit kunt u opmaken of de overall de juiste klasse heeft voor uw werkzaamheden. Naast de Toronto heeft DASSY ook een Brandvertragende Amerikaanse Overall. Namelijk de Dakota, deze amerikaanse overall kan gecombineerd worden met de DASSY Montana Brandvertragende Werkjas Ongevoerd.

 

DASSY Overall Reflecterend

 

Werkt u op een plek waar een goede zichtbaarheid nodig is? Een DASSY Overall is er ook in een Reflecterende uitvoering. Het materiaal van de overall is dan fluorescerend. Naast het fluorescerende materiaal zorgen de reflecterende banden van 50 mm voor een goede zichtbaarheid. De DASSY Toulouse is een Reflecterende Amerikaanse Overall met EN ISO 20471 Klasse 2 normering. EN ISO 20471 is de Europese normering voor werkkleding met een hoge zichtbaarheid. De norm is verdeeld in 3 klasse’s waarbij Klasse 3 aangeeft dat het kledingstuk de hoogst mogelijke zichtbaarheid is.

Belangrijk om te weten bij het aanschaffen van Reflecterende kleding is dat deze normering tot een aantal wasbeurten wordt gegarandeerd. Bij DASSY is dit maar liefst 50 wasbeurten!

Vragen? +31(0)513-724641 of info@bedrijfskledingonline.nl | Klantenservice maandag t/m vrijdag 10:00 - 17:00