Vragen? +31(0)513-724641 of info@bedrijfskledingonline.nl | Klantenservice maandag t/m vrijdag 10:00 - 17:00

Werklaarzen Kopen

Werklaarzen zijn er in verschillende uitvoeringen. De goekope werklaars zijn de PVC Werklaarzen, de PVC laarzen hebben veelal een S5 normering. Deze werklaarzen zijn al verkrijgbaar vanaf € 17,50. Naast PVC laarzen zijn er ook Werklaarzen van leer. Er zijn gevoerde werklaarzen en ongevoerde werklaarzen. Een gevoerde werklaars is er met een warme bontvoering of ademende voering welke in vrijwel elk seizoen te gebruiken is. Het verschil grootste verschil tussen werklaarzen is de waterdichtheid. PVC veiligheidslaarzen zijn altijd 100% waterdicht. Lederen werklaarzen zijn verkrijgbaar in een waterdichte uitvoering of met een waterafstotende coating.

Sixton Werklaarzen

 

Sixton Laarzen zijn van Italiaans fabricaat, dit is goed te zijn aan het uiterlijk en design van de Sixton Montana werklaarzen. Bij Sixton Peak is alleen het beste goed genoeg. Door gebruik te maken van de beste leder soorten en de Sixton laars en door kleine details het verschil te maken is Sixton een van de marktleiders op het gebied van veiligheidslaarzen. De Sixton Montana is een populaire werklaars die zowel tijdens het werk als na het werk veel gedragen wordt. Deze mooie werklaarzen zijn verkrijgbaar in Bruin, Zwart en Naturel. Met een slijtvaste bontvoering en goed ademende Airplus 3D voering welke vrijwel het gehele jaar gedragen kan worden.

 

Uniek bij Sixton zijn de Sixton Outdry laarzen. Sixton Outdry is een gepattenteerde technologie wat ervoor zorgt dat de laars 100% gegarandeerd waterdicht is.

Sixton Outdry is ook verkrijgbaar bij verschillende werkschoenen, bekijk hier het assortiment veiligheidsschoenen met Sixton Outdry.

 

Grisport Werklaarzen

 

Grisport heeft naast populaire Werkschoenen zoals de Grisport 803 en Grisport 801 ook een bekende serie werklaarzen. De Grisport laarzen hebben een goede kwaliteit.

De meest verkochte S3 genormeerde Grisport werklaarzen zijn de Grisport 70249, Grisport 70299 en Grisport 72401.

 

Goedkope Werklaarzen

 

Werklaarzen voor een scherpe prijs? Naast de bekende merken voeren wij ook enkele huismerken zoals Walkmate Werklaarzen. Deze Goedkope werklaarzen zijn gemaakt van duurzam Buffalo Wax leer en hebben een warme bont voering. Door de stevige pasvorm zijn deze goedkope werklaarzen van Walkmate slijtvast en blijft de bontvoering langer goed. Ook voor goedkope PVC laarzen met S5 normering hebben wij een mooi aanbod voor u. Klik hier om naar onze goedkope PVC laars te gaan!