Vragen? +31(0)513-724641 of info@bedrijfskledingonline.nl | Klantenservice maandag t/m vrijdag 10:00-17:00

Dassy Werkkleding

Dassy Werkkleding is een Belgische werkkleding fabrikant. Een totaal pakket werkkleding aan met een goede prijs/kwaliteit verhouding is het uitgangspunt. Met de verschillende collecties heeft is er voor vrijwel elke klant passende werkkleding. De meest verkochte artikelen zijn de Werkjas en Werkbroek. Voor verschillende vakgebieden is er een mooi assortiment samengesteld. Dassy staat in de Benelux bekend om de twee kleuren collectie met artikelen zoals de Felix, Boston of Seattle. Het assortiment bestaat uit verschillende collecties. De Classic, DNA, D-FX en Safety collecties.

Advies of informatie? Bel of mail gerust! 0513-820111 of info@bedrijfskledingonline.nl

dassy werkbroek dassy werkjas dassy overall dassy schoenen

Dassy Werkjas

Dassy heeft diverse werkjassen van verschillende materialen. Populair is een Softshell Werkjas, De Tavira is zo’n Softshell Werkjas met een modern design en goede pasvorm. Een Werkjas voor de winter? De Chatel of Tignes zijn warme fleece gevoerde winter werkjassen. De Dassy DNA collectie heeft de Austin Winter Werkjas. Deze Jas is ‘canvas’ geweven en heeft enkele stoere details, De Austin is een ideale jas voor bijvoorbeeld een zzp’er. Vaak wordt gedacht dat een dikke werkjas ook warmer is, dit gaat meestal niet op. Het is belangrijker dat de jas wind en waterdicht is om zo de kou buiten te houden.

Dassy Werkbroek

De Dassy Werkbroek staat bekend om zijn prijs/kwaliteit verhouding. Elke werkbroek is voorzien van een drienaaldstiksel wat extra stevigheid geeft aan de werkbroek. Voor diverse vakgebieden heeft Dassy werkbroeken. De populairste werkbroek is de Boston, Dit is een werkbroek in twee kleuren uitgerust met Cordura® Knieversterking. De Miami is dezelfde werkbroek maar dan uitgevoerd in effen kleuren. Voor de bouw en industrie is de Seattle de meest verkochte broek. De Seattle heeft net als de Boston twee kleuren en Cordura knieversterking maar ook Spijkerzakken.

Dassy Overall


Binnen de werkkleding blijft de traditionele overall een populair kledingstuk. Dassy heeft verschillende soorten overalls. Een volledige overall is verkrijgbaar in een twee kleuren uitvoering, dit is model Cannes. De Nimes is een overall met effen kleuren, deze overall is ook verkrijgbaar in 100% katoen. Naast een volledige overall is er ook een Amerikaanse overall en tuinbroek in het assortiment. De overalls hebben een goed aansluitende pasvorm wat zorgt voor meer comfort tijdens werkzaamheden. In de taille is bij de meeste overalls elastiek ingezet voor meer flexibiliteit en bewegingsvrijheid. Ook hebben de meeste overalls zoals de Cannes en Nimes Cordura® kniebescherming


Dassy Werkschoenen


Dassy staat naast Werkkleding ook bekend om goede werkschoenen. De meest verkochte werkschoenen zijn de Hermes en Zeus. Dit zijn de bekende S3 werkschoenen in hoog en laag model. De Jupiter is een unieke werkschoen voor transport en logistiek. Iemand die last heeft van zweet voeten en veel kilometers maakt op een dag heeft met de Jupiter werkschoenen de oplossing! Deze schoen heeft een S1P normering, het verschil tussen S1P en S3 is dat de S3 dicht moet zijn aan de bovenkant, S1P heeft dit niet wat zorgt voor meer ademend vermogen. S1P werkschoenen hebben wel een perforatiezool (tussen zool) wat S1 werkschoenen niet hebben.
x

Dassy

Dassy Werkkleding

Dassy werkbroek