Menu
EUR
Sixton Labrador Werkschoenen Bruin Hoog S3
€120,94 €99,95
Toevoegen aan winkelwagen
Sixton Labrador Werkschoenen Bruin Hoog S3

Sixton Labrador Werkschoenen Bruin Hoog S3

€120,94 €99,95 Incl. btw Excl. btw
Backorder
  • Nubuck leer
  • Composiet veiligheidsneus
  • Metaalvrije zool
  • Waterafstotend Teflon

Lees meer

Levertijd: 2-4 werkdagen
  • Voor bedrijven, zzp'ers en klussers
  • Online & in de buurt
  • Bestel veilig met een snelle levering
  • 6 dagen per week bereikbaar

Productomschrijving

De Sixton Labrador is een werkschoen die metaalvrij ZERO (k) is. Daardoor geeft de schoen optimale bescherming tegen perforatie. De Labrador heeft een veiligheidsneus van composiet en een gevet nubuck lederen upper. De Labrador is ademend en waterafstotend. De Labrador heeft een veiligheidszool met de normering EN ISO 12568 & EN ISO 20345. De Labrador hoort bij Sixton in de categorie endurance waardoor de schoen robuust, flexibel en licht van gewicht is. De veiligheidsnorm van de werkschoen is S3 SRC. De Labrador heeft een Airplus 3D – Dual Micro voering.

Specificaties

Artikelnummer
81152-00-38
EAN Code
8033959352328
SKU
81152-00-38
Hulp nodig? Wij helpen je graag!
Voel je vrij om te vragen, wij zijn er om je te helpen. Je kunt ons 6 dagen per week bereiken per mail, telefonisch of via WhatsApp!

Gerelateerde producten

Hulp nodig? Wij helpen je graag!
Voel je vrij om te vragen, wij zijn er om je te helpen. Je kunt ons 6 dagen per week bereiken per mail, telefonisch of via WhatsApp!

Recent bekeken

Specificaties

Artikelnummer
81152-00-38
EAN Code
8033959352328
SKU
81152-00-38
0/5
0 sterren op basis van 0 beoordelingen
0 beoordelingen
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal excl. btw
€0,00
Bestel nog voor €75,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Beoordeel Sixton Sixton Labrador Werkschoenen Bruin Hoog S3

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »