Softshell Werkjas

Een softshell werkjas is een comfortabele werkjas met veel bewegingsvrijheid.

Softshell is de afgelopen jaren een begrip geworden en zeer populair voor zowel tijdens het werk als in de vrije tijd. In ons assortiment hebben wij verschillende modellen softshell jassen. Bijvoorbeeld met of zonder capuchon of met verschillende functionaliteiten voor meer comfort tijdens werkzaamheden. Blaklader en DASSY zijn twee werkkleding fabrikanten die een ruim assortiment werkjassen hebben.

Wat is een Softshell Werkjas


Softshell materiaal bestaat uit een aantal lagen strak geweven materiaal. Daardoor is de dikte minimaal is ten opzichte van de bescherming. Softshell materiaal is waterafstotend. Wel zit er veel verschil in de verschillende softshell materialen van fabrikanten. De grootste verschillen zitten in de waterdichtheid, flexibiliteit en het ademend vermogen.

 

Voordeel Softshell Werkjas


Het voordeel van een Softshell Werkjas is dat het materiaal dunner is dan een traditionele werkjas van bijvoorbeeld een beaver materiaal. Vaak wordt gedacht hoe dikker de jas, hoe warmer. Deze stelling gaat niet altijd op. Wanneer eeen werkjas niet winddicht is komt er veel kou in de jas. Daarom is Softshell een goede oplossing, het strakgeweven materiaal laat geen wind door en kan prima gebruikt worden als winter werkjas in combinatie met een goede eerste en tweede laag.

 

Blaklader Softshell Werkjas

Blaklader heeft een aantal Softshell Werkjassen in het assortiment. In Zweden heeft men een aantal verschillende softshell materialen ontwikkeld met verschillende eigenschappen. De Stretch Softshell variant is de meest populaire van Blaklader. Doordat het strakgeweven materiaal redelijk stug is gaat dit ten koste van de bewegingsvrijheid.


Daarom heeft Blaklader een Softshell ontwikkeld met inzet van stretch voor meer flexibiliteit en bewegingsvrijheid. De Werkjas 4949 is hiermee uitgevoerd. Naast een goede bewegingsvrijheid heeft de Blaklader 4949 ook een extreem hoog ademend vermogen wat zorgt voor veel comfort tijdens intensieve werkzaamheden!

 

DASSY Softshell Werkjas


In de werkkleding collectie van DASSY zitten drie Softshell Werkjassen. Dit zijn de Tavira, Jakarta en Gravity. Van deze drie modellen is de Tavira het meest populaire model. Deze traditionele Softshell werkjas van het softshell materiaal heeft een modern en trendy design met een goede functionaliteit. De Jakarta is hetzelfde als de Tavira maar dan uitgevoerd in twee kleuren.

 

Vragen? +31(0)513-724641 of info@bedrijfskledingonline.nl | Klantenservice maandag t/m vrijdag 10:00 - 17:00