Werkoverall

Een werkoverall om u te beschermen tegen vuil. Een overall is verkrijgbaar in verschillende modellen. Een bekend model overall is de Amerikaanse Overall. Naast overalls voor de industrie zijn er ook veiligheidsoveralls zoals een oranje overall of een offshore overall. In ons werkoverall assortiment hebben wij de merken Blaklader en Dassy, maar ook voor goedkope overalls het merk Basicline.

Meer informatie over een werkoverall of een offerte voor uw bedrijf? Bel of mail gerust! 0513-820111 of info@bedrijfskledingonline.nl

Amerikaanse Overall

 

De amerikaanse overall staat al jaren bekend als een veel gedragen overall.Het verschil tussen een volledige werkoveralle en amerikaanse overall is dat de mouwen niet bedekt zijn. Vaak is de rug voorzien van elastisch materiaal voor meer bewegingsvrijheid. 


Tuinbroek Werkoverall

 

Een Tuinbroek wordt ook wel een Bretelbroek genoemd. Dit type overall heeft twee banden voor over de schouders die verstelbaar zijn. Aan de voorzijde bedekt de tuinbroek het lichaam tot de borst. Het voordeel van een tuinbroek of bretelbroek ten opzichte van een volledige werkoverall is de bewegingsvrijheid. Nadeel is dat de overall minder bescherming geeft., echter is dit afhankelijk van de werkzaamheden ook niet altijd nodig. Bretelbroek/Tuinbroek werkoveralls zijn bijvoorbeeld de Dassy Versailles of de Blaklader 2600.

 

Oranje Overall

 

Een oranje overall wordt veel gebruikt in de offshore wereld. Deze oranje offshore overall is voorzien van reflecterende striping. Ook zijn er oranje overalls zonder brandvertragende coating en reflecterende striping.

 

Brandvertragende overall

 

Wanneer u werkt met vlammen is het verstandig een Brandvertragende Overall. Een Brandvertragende overall is behandeld met een vlam dovende coating. Wanneer deze coating een vlam heeft gedoofd is die plek niet meer brandvertragend. Vaak wordt gedacht dat een katoenen overall voldoende is bij deze werkzaamheden. Echter zal de vlam wel iets vertragen maar katoen houd het niet buiten de overall. Een veel verkochte brandvertragende werkoverall is de Dassy Toronto of de Dassy Dakota.

 

Goedkope Werkoverall

 

Voor scholen, uitzendbureaus of andere toepassingen hebben wij een aantal goedkope overalls in het assortiment. Prima overalls waar een optimale prijs/kwaliteit verhouding voorop staat.

Vragen? +31(0)513-724641 of info@bedrijfskledingonline.nl | Klantenservice maandag t/m vrijdag 10:00 - 17:00