Vragen? +31(0)513-724641 of info@bedrijfskledingonline.nl | Klantenservice maandag t/m vrijdag 10:00-17:00

Blaklader Werkbroek

Een Blaklader werkbroek heeft levenslange garantie op de stiknaden van de broek!

Hiermee bevestigd en garandeert Blaklader de kwaliteit van elke werkbroek. De Unieke stikwijze zorgt dat stiknaden ijzersterk zijn. Ook staat functionaliteit centraal bij het ontwerp van elke Blaklader Werkbroek. Ook aan de kleinste details is gedacht om het comfort en gemak tijdens het werk te verhogen. Zoals werkbroeken voor linkshandigen. Bovendien steeds belangrijker bij een werkbroek is de pasvorm. In de afgelopen jaren zijn de wensen veranderd. Als antwoord heeft Blaklader een serie moderne werkbroeken met getailleerde pasvormen geïntroduceerd.

Een Blaklader Werkbroek kunt u online bestellen met snelle levering. Vragen of meer informatie? 0513-820111 of info@bedrijfskledingonline.nl

Blaklader Werkbroek Kopen


Koop je Blaklader Werkbroek in onze online Blaklader Shop met een snelle levering en voor vaste lage prijzen. Wanneer u een nieuwe broek koopt, is het belangrijk aan welke eisen de werkbroek moet voldoen. Door uw werkomstandigheden kan hier veel verschil in zitten. Aan de linkerzijde van shop kunt u uw voorkeuren aangeven zodat de werkbroek met juiste eigenschappen voor u verschijnt. De meest bekende verschillen zijn met of zonder spijkerzakken en met of zonder versterkt materiaal op de knieën. Echter zijn er meer verschillen dan deze twee. Namelijk werkbroeken gemaakt van waterdicht materiaal met een goed ademend vermogen, dit is model X1500 Softhell. Werkt u veel in warme omstandigheden of gewoon tijdens een warme zomerdag. Blaklader heeft een aantal goed ademende zomer werkbroeken van een lichte en fijne stof.


Blaklader Werkbroek 1570/1530

 

De meest bekend en meeste verkochte Blaklader werkbroeken zijn de modellen 1570 en 1530. Het verschil tussen de twee modellen is dat de 1530 voorzien is van spijkerzakken en de 1570 niet. Het model van de 1570 en 1530 is traditioneel en heeft alles wat een functionele en sterke werkbroek nodig heeft. De unieke drienaaldstiksel en stikwijze in het kruis ervoor dat deze broeken onverwoestbaar zijn bij normaal gebruik. Bij de Blaklader 1530 zijn de spijkerzakken

 

Blaklader Werkbroek X1500


De X1500 serie is één van de bekendste Blaklader collecties. De Blaklader werkbroeken uit de X1500 collectie voldoen aan de hoogste eisen in de bouw en industrie. De werkbroeken zijn zeer robuust en overcompleet uitgevoerd. Werkelijk overal is aan gedacht, en op elk mogelijk slijtage plek is de broek verstevigd met het bekende Cordura®. Omdat Cordura® materiaal namelijk 7x minder snel slijt dan een gemiddelde polyester/katoen stof.

 

Blaklader Korte Werkbroek


Werken tijdens een warme zomerdag of een klus in een warm land? Hiervoor heeft Blaklader Korte Werkbroeken die hetzelfde comfort en de functionaliteit geven zoals u gewend bent van de Lange Werkbroeken. Maar dan in een korte uitvoering. Bijvoorbeeld bekende korte werkbroeken zijn model 1534 en Blaklader 1536.