Vragen? +31(0)513-724641 of info@bedrijfskledingonline.nl | Klantenservice maandag t/m vrijdag 10:00 - 17:00

Werkbroek

Een Werkbroek Kopen? Wij hebben voor u een ruim assortiment van verschillende merken zoals Blaklader en Dassy.

Maar ook een goedkope varianten van Basicline. Belangrijk bij het kiezen van de juiste broek is dat u rekening moet houden met uw werkzaamheden. Elk vakgebied vraagt een andere functionaliteit. Vaak is kniebescherming belangrijk, dit is een plek die snel slijt. Is dit ook bij u het geval? Dan is Cordura® kniebescherming aan te raden voor een langere levensduur. Kies de eigenschappen, het materiaal en/of merk van uw werkbroek en u krijgt direct een overzicht met de artikelen die passen bij uw wensen.


Werkbroek Kopen


Een werkbroek kopen? Welke past bij uw werkzaamheden? Met onze eigenschappen ‘filter’ kunt u eenvoudig zoeken naar de broek die bij uw werkzaamheden past. Bijvoorbeeld kunt u selecteren of u spijkerzakken of kniebescherming wilt. Daarnaast is de materiaal keuze ook van belang. Polyester/Katoen is de meest verkochte stofsoort bij broeken voor in het werk. Katoen zorgt voor comfort en polyester voor slijtvastheid. Wanneer u voorkeur voor een merk kunt u uw favoriete merk selecteren. In ons os assortiment vindt u merken zoals Blaklader en Dassy.

Werkbroeken Bouw


Wij hebben voor de bouw een ruim assortiment. Een werkbroek voor in de Bouw moet sterk en functioneel zijn, en een prettig draagcomfort hebben. Daarom is een werkbroek voor de bouw uitgevoerd met kniebescherming en spijkerzakken. Duurzaam materiaal voor een broek in de bouw is polyester/katoen. De X1500 Blaklader is bij uitstek de sterkste werkbroek voor de bouw. Een slijtvaste broek met allerlei handige zakken functionaliteiten om comfortabeler te werken. Populaire broeken in de bouw zijn de Blaklader 1530 of 1570. en de Dassy Seattle of Boston.

Werkbroeken


Werkbroeken zijn er in verschillende uitvoeringen. Steeds vaker wordt er gekozen voor een moderne spijkerbroek. Een spijker werkbroek is er ondertussen in vele uitvoeringen. Ook hebben wij een ruim assortiment in korte broeken voor in de zomer.  Maar ook voor koude omstandigheden of voor werkzaamheden tijdens regen zijn er geschikte broeken. Een warme Winter Werkbroek of  Waterafstotend Softshell materiaal.


Brandvertragend,
Multinorm of Reflecterend? Deze broeken vallen onder veiligheidskleding en staan aan deze categorie bij Brandvertragende kleding, Multinorm kleding of Reflecterende kleding.

Blaklader Werkbroek


Blaklader geeft levenslange garantie op de naden op alle werkbroeken. Door een unieke stikwijze is deze garantie mogelijk. Vanaf de start zet de Zweedse Werkkleding producent volledig in op het ontwikkelen en produceren van producten met een hoge kwaliteit en functionaliteit. Bovendien is in de afgelopen jaren de werkkleding verder ontwikkeld tot fashion met een duurzame kwaliteit die geschikt is voor de zwaarste omstandigheden.

Een populair model van de nieuwe generatie broeken is bijvoorbeeld de 1999 Baggy Stretch. Deze werkbroek is gemaakt van CORDURA® Denim Stretch, dit is een sterke jeans met stretch voor maximaal comfort. Daarnaast zitten er stretch in het kruis en op de kuiten voor meer bewegingsvrijheid tijdens werkzaamheden. Voor service en logistieke beroepen is de 1459 Service Stretch Werkbroek ontworpen. Deze werkbroek met 'Chino' pasvorm is voorzien van stretch op punten waar je extra bewegingsvrijheid nodig bent.

DASSY Werkbroek


DASSY zoekt altijd naar een optimale balans tussen prijs en kwaliteit. Daardoor is een DASSY Werkbroek de perfecte werkbroek. De Classic collectie werkbroeken zijn de bekende broeken van DASSY, deze modellen hebben een klassieke pasvorm met alle benodigde functionaliteiten. In één kleur uitvoering of twee kleuren uitvoering verkrijgbaar. De meest verkochte modellen zijn de Seattle en Boston.

Naast werkbroeken heeft men een compleet assortiment om combinaties te maken voor een complete outfit in dezelfde stijl. De DNA collectie is ontwikkeld voor omstandigheden waarbij kleding tegen een stootje moet kunnen. Bijvoorbeeld de Austin Winter Werkjas uit de DNA collectie is gemaakt van ijzersterk Canvas geweven materiaal. De laatste collectie van DASSY is de D-FX, een nieuwe generatie werkkleding die voldoet aan de laatste eisen op het gebied van pasvorm en uiterlijk. Kleine reflecterende details en functionaliteiten voor een ongekend comfort!