Winter Werkjas

Een Winter Werkjas beschermt tegen wind-, regen en kou? Tijdens een koude winter of herfstdag is een jas die de juiste bescherming geeft geen overbodige luxe. Naast een goede bescherming wilt u tijdens het werk dat een jas functioneel is door voldoende bewegingsvrijheid en een goed ademend vermogen. Daardoor heeft u meer comfort tijdens werkzaamheden in koude omstandigheden. Met ons 3-lagen werkkleding in de winter concept gaat u altijd met de juiste outfit naar uw werk waardoor uw prestaties zullen toenemen!

DASSY Winter Werkjas


DASSY is een Belgische Werkkleding producent die een breed assortiment werkkleding heeft voor zowel grote bedrijven als ZZP’ers. De kleding van DASSY staat bekend om een goede prijs/kwaliteit verhouding. Met de verschillende collecties heeft men voor elk budget een passende outfit.

In de collectie zitten verschillende winter werkjassen die warm en comfortabel zijn. De Chatel/Tignes is het meest verkochte model winter werkjas. Het verschil tussen de twee modellen is dat de Tignes is uitgevoerd in twee kleuren en de Chatel in één kleur. Dit model heeft een warme fleece voering en een klassieke Pilot werkjas pasvorm gemaakt van Teflon waterafstotende laag behandeld Beaver materiaal. Een ander model is bijvoorbeeld de Tavira Softshell Winter Werkjas. Deze werkjas is lichter en daardoor functioneler dan de Chatel maar heeft een goede waterdichtheid. Hierdoor is de DASSY Tavira een goede winter werkjas in combinatie met een goede eerste en tweede laag.

Blaklader Winter Werkjas

Blaklader maakt werkkleding die geschikt is voor Scandinavische temperaturen. De werkkleding in Scandinavië moet aan de hoogste eisen voldoen voor voldoende bescherming tijdens een koude winter werkdag. Blaklader heeft bijvoorbeeld een aantal EN343 gecertificeerde werkjassen. Deze norm geeft aan dat de jas beschermt tegen slecht weer. Een functionele werkjas is de 4890, dit is een werkjas die is voorzien van een ademende mesh voering en volledig wind- en waterdicht is tot 20.000 mm en een ademend vermogen van 4.000 g/m2/24u.

In combinatie met verschillende onderlagen kan deze jas omschreven worden als een all-season werkjas. Daarom is de Blaklader 4886 een echte winter werkjas, daarnaast is deze robuuste werkjas is ontwikkeld voor een optimale bewegingsvrijheid met slijtvast en duurzaam materiaal voor ruwe werkomstandigheden. Het verschil met de de 4890 is dat de 4886 een wame en isolerende Quilt voering heeft.

Vragen? +31(0)513-724641 of info@bedrijfskledingonline.nl | Klantenservice maandag t/m vrijdag 10:00 - 17:00